En hemma dag för oss

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är tisdag den 210420
och det är ?Amalia & Amelia som har namnsdag.
 
Dagens ord "Faith"
 
 
Det är åter en ny dag och det är ju bara att köra på med en ny dag och nytt innehåll. Det är en kylig morgon mes minusgrader och det ör lite molnigt. hoppas solen når fram i dag så man kan sitta och njuta av den en stund i dag och gärna då utomhus. Så det är ju bara att köra på. Frukost, bädda, vika in kläder, badrums stök och så lite te och njuta vidare av morgonen.
 
Camilla dyker upp och det är en morgon m4ed jobbig smärta i fotleden. Men det visste vi ju att det skulle bli8. Jag har bara  så svårt att se när mina barn har ont, jävligt ont. Hon skall vila i dag också och det är lika så bra, vi har soffhäng hemma hos mig och det känns ju bra. Jag hoppas att gon kan sova lite också.
 
Lunchen i dag är en dricka och sen lite fruktsallad. Det är ju snart sommar och då skall man ha sommar kropp eller? Nä det skiter jag i, jag vill bara lätta på trycket på mitt knä och rygg. Det är viktigt att de blir lättare så man inte sliter i onödan på kroppsdelar som är lite så där påfrestande. Knän, höft, rygg och fotleder ja fötterna också. Det är ju viktigt att tänka sig för nu och inte vänta tills det blir riktigt illa.
 
Det blir lite eftermiddags snack också, jag känner att det är lite segt att inte kunna komma ut, jag vill promenera nu, det är ju viktigt att röra oss. Men det tar vi tag i imorgon, om det inte kommer snö vilket det tydligen skall göra. Har vi inte lämnat vintern nu? Jag vill ha med vår så att sommaren kommer. Tänk att bara ha en klänning och njuta av värmen. Leder, kropp och själ mår bäst av det. Jag hoppas att det bara blir nu ett kort och litet bakslag.
 
Vilken tur jag har so har vintersulor på Bee. Jag får inga problem i morgon. Det skall ju bli en sväng till HS och sen Tullinge för att avsluta i Tumba. Så min eftermiddag kommer att vara spikad. Som det ofta blir när vi planerar galet eller ett möte som bara råka komma in i almanackan. Ja så kan det vara. Thomas kommer och plockar Camilla och jag tar ett samtal från Pia. Det är ju kul att höra att det går bra på jobbet. Hon har också planterat nya blommor på balkongen. Det är ju så att dom hon köpte först frös förra veckan.
 
Nu skall jag göra kväll och ha en skön tv stund. Jag har inte alls så mycket annat för mig. Så det var ju en bra dag trotts allt. Jag hoppas på fler av dessa. När dagen bara rullar på det är ju lite bra att kunna njuta av dagarna också. Oftast blir jag ju lite nere och saknaden blommar upp som bara den.  
min lilla prins du är så saknad.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0