En lugn och stilla dag

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är tisdag den 210414
och det är Artur & Douglas som har namnsdag.
 
Dagens ord "Asventure"
 
 
Om något jobbigt händer dig i dag, känn efter vilken del av kroppen som
reagerar och hur. Fokusera på din andning och på den drabbade
området, det hjälper dig att slappna  av och åter får
lugnet. Påminn dig själv om att även de värsta
stunden bara är tillfälliga.
 
 
Så då har jag återigen en ny dag som inte alls har många förbestämda dagar och jag kan känna att det är skönt. Min natt har varigt så perfekt utan större smärta. Jag kan ju säga att det är skönt att få sova utan den intensiva smärtan jag har i mitt knä. Det är ju då så att jag behöver min sömn eftersom jag skall klara av dagen i morgon. Så en bra sömn och en skön stund för mig här och nu.
 
Frukost är på gång och min dotter kommer snart, det är ju helt skönt att hon kan komma till mig. Det gör så mycket för henne och det är också bra för mig att få besök. Det är lite jobbigt med att åka iväg på morgonen, men det gör jag så gärna. Min dotter och jag har en sund och bra relation och det är det som är viktigt. Sunda relationer över lag skall man ha.
 
När det går över styr är det bara att släppa den och inte se tillbaka, man reser sig igen och hittar en bra väg att gå framåt. Ja då är hon här, vi tar fika och snackar om vår dag. Det är så att hon skall i väg och det är då med Malin. Kul det är ju bra för mig för jag har lite att göra hemma. Det är det där med att städa i sminket och se till att man inte har så mycket skit kvar. Jag har inte så stor plats för det så det blir att se till att man kan få platsen som man skall trolla fram.
 
Så nu kommer lunchen och det är ju bra, jag känner mig småhungrig. Vet dock inte vad jag vill ha, skall se vad Camilla vill ha, vi skall inta den (kycklingmacka) nere på Brinken, Camilla behöver hämta några saker hemifrån. Så det är bara att rulla dit och sätta sig vid bordet och njuta av en god lunch. Det är inte alls så stressigt som man kan tänka sig, man åker bara dit och sätter sig för att inta lunchen. 
 
Vi slår oss ner i soffan och njuter en stund av den. Camilla skall på massage i dag och det är ju bra för henne. Så nu skall jag jag förbereda kaffe hemma och Camilla åker med Malin hem till mig, så trevligt. Vi fikar sen skall dom hem och vi säger tack och hej. Ja jag skall bara ta det lungt och invänta kvällen. Skall bara njuta av lugnet och hitta en återhämtning.
 
Pratar med Pia och hör hur hon har haft det i dag, det är ju så bra på nya stället. Hon jobbar helg med hur bra människor som helst och det är ju bra. Det rullar på för henne. Då så nu är klockan 22,20 så jag bör komma i säng. Upp tidigt i morgon så det blir nog bäst.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0