En skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är söndagdag den 210418
och det är Valdemar & Volmar som har namnsdag.
 
Dagens ord "Courage"
 
Vi vaknar upp och Camilla är vaken, hon har sovit oroligt och det har varigt jobbigt för henne. Nu skall vi mysa i min soffa, den är så bra att mysa i och ha ett soffhäng. Det blir frukost och sen slumrar hon in för jag är ju bredvid henne så hon kan slappna av. Jag hoppas att det är en bra stund så hon får vila ett tag. Jag kollar lite på tv och så är hon vaken igen.
 
 
Då tittar vi på vägens hjältar och Pias barnbarn är med, det var riktigt skoj. Nu så tar vi lite fika och tänker lite på att ta en promenad i det vackra vädret. Det kan ju vara skönt och Ari skall med ut, han har jobbigt med andningen. Måste bli bättre med dessa skit lungor som han nu fått efter Corona. Han har massa problem och det är inte alls så bra.
 
 
 
 
Skön promenad och det blev en bra sväng. Nu skall vi ta lunch, Ari tar en pizza och jag och Camilla tar en sallad. Jag en ost och skinka och Camilla en grekisksallad. Vi tittar på en film om hur haven och fiskar bara slaktas och sen att det är allvarligt, dör fiskarna ut, dör haven och dör haven dör vi också.
 
Så vår värld behöver verkligen hjälp att få fart på hela ekosystemet igen. Det är skit jobbigt att se, massa plast i haven och så är det massa hajar, delfiner, vatten sköldpaddor och andra arter som rasar i antal. Korallreven förstörs för den kommersiella överfiskningen med dessa stora fiskefartygen som finns i dag.
 
Vi fortsätter med go fika och tittar på tv, Camilla slumrar till igen och får en skön sömn till slut. Jag hoppas att det nu blir bättre, en timme skulle vara bra om hon sov. Thomas hämtar henne när han kommer från Ärla, jag och gubben måste handla så vi åker till Willys. Han skall ha lite saker med sig i morgon och det är bra att köpa med sig då. Vi kommer hem och jag packar upp, ställer på rätt plats och så kan han börja med maten. Vi har tvättstuga klockan 18 så nu är det bara att köra på.
 
Lite mys på kvällen och jag skall hinna med healing också. Men det går nog bra för jag kan allt få in god hälsa för mig när jag behöver det. Då så nu gör vi kväll och det är ju det som blir bäst. Älskar bara detta med kvällar, så mysigt och extra bra när gubben är hemma. Det varar de, nu är det sängen och jag kan sen njuta av en bra natt.
 
  
Fina vår blommor utan för mitt hus
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0