Fräsch start på veckan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är måndag den 210412
och det är Liv som har namnsdag.
Vecka 15, dag 102 på året.
 
Grattis finaste Viktor på
din födelse dag.
 
 
Dagens ord "Conpassion"
 
 
LYCKA
är en resa.
Inte ett resmål.
 
 
Då skall jag starta denna dag med att säga hej hej till min man och vi ses snart. Det är bra för han att komma ner till jobbet och få känna sig aktiv. Hemma händer det inte så mycket, det är mest stillasittande och spela på datorn. Vilket är farligt i längden med hans ålder. Röra på sig är viktigt. Så nu skall jag bara säga att det är dags för min morgon rutin så på återseende.
 
Jag skall nu ner till Camilla och fixa denna dag också, ibland vill jag bara skrika rakt ut. Smärtan i mitt bröst är skit jobbig. Det går inte en enda dag utan att jag ständigt tänker på honom. Min lilla vackra krigare. Så jobbigt, så svårt att ta in, alla frågor man har utan att kunna få svar. Det gör så ont och det är inte alls så kul när dessa dagar kommer.
 
Eller till och med stunder på dagen. Jag kan inte bara sitta och vara tyst eller inte ha konsekrationen på något annat så kommer killen smygande och det skär inom mig så mycket. Jag fattar inte varför man måste få sådana här sorger, det är ju så fruktansvärt. Jag har mina knep i bland som kan hjälpa mig genom dagen. Men ibland så fungerar dom inte. Jag hoppas att det bara kan sluta göra så ont.
 
Ja jag vet att han inte kommer tillbaka till mig, så klart vet jag det, men jag saknar honom ändå. Jag tror att det kan ge med sig inom sin tid, det får ta den tid det tar och jag vet att jag kommer klara det. Med min starka tro på vad som händer när vi lämnar denna värld hjälper mig så mycket, det är bara att ibland hjälper ingenting. Jag känner mig så slut och så trött.
 
Jag skall nu fortsätta min dag med Camilla och se vad som händer, det är ju bara att fortsätta framåt. Vara stark även om jag är trasig, känna kärlek och prata om vackra minnen av denna fina kille. Camilla har också varit väldigt nere ett par dagar nu och det gör också ont. Jag har ingen som helst lust att ha det så men vad skall man göra i detta läge.
 
 
Fixa ny färg på naglarna gjorde jag,
tack Camilla, love them.
 
Jag har förövrigt väldigt ont i mitt knä och det påverkar mig också. Det är hur galet som helst. Jag och Camilla tittar på lite tv och vi somna båda två, det är också skönt att man kan slappna av. Eller det är ju så att kroppen och själen är trött så det är väl inte så konstigt att man somnar då. Ja vi har lunchat och det känns bra att nu kunna följa Camilla till läkaren. Det är ju massa saker som skall ordnas hit och dit. Jag hoppas att det blir bra i slutändan.
 
Det tar lite tid för det vart lite mycket hit och dit. Jag har väldigt ont i mitt knä och det är inte kul, jag fråga hur jag skall göra och läkaren sa att jag skall ta kontakt med min läkare och be att få värktabletter. Det låter ju bra. Så jag fick tag i han och ja jag fick värktabletter. Vilken tur det är ju smärtan som är jobbig. Då så skall vi hämta ut mediciner och sen är det bara att handla hö och spån till killarna. Då så hem och ta en fika då.
 
Det blir en bra eftermiddag med Camilla och det är ju bara att köra på och se till att vi får det vi vill ha. Lugn och ro och jag dricker gott te och är rätt lugn inombords just nu, det är skönt. Ingen verk för det har jag tagit hand om, smärtlindring är trotts allt det bästa för mig. Så nu kommer Thomas hem och vi tittar på lite tv om blomtävlingar. Dom skall bygga olika gigantiska saker t.ex. sköldpadda, en sago tron, en mobil som skall vara skit stor. Alla saker skall ha blommor i massor och mins två meter höga och ganska breda också.
 
Det är väldigt kul att se hur duktiga människor är att skapa saker och dom blir super fina också. Jag tror att det är ett bra program som kan lugna ner kropp och själ. Jag har problem med att huvud och känslor inte alls pratar med varann, det är ju galet vad det kan bli jobbiga minutrar här och där. Jag vill bara känn frid och bara få vara i min bubbla. Nu när min blogg är låst känner jag att det är väldigt skönt att inte få såna otrevliga svara som jag har fått av mitt X.
 
Han har verkligen inget liv och han skall se till att alla runt om kring mår lika dåligt som han. Han har blivit psykopat och det är ju nästan som om jag tycker synd om han. Men det skall jag släppa för han är inte alls värd något av mina krafter. Han är sjuk och behöver söka hjälp. Jag tar hand om mitt och han får ta hand om sitt, han skall no också kolla upp hans fru, det är ett stolpskott som inte är ett dugg bättre. Jag kan ju kanske lägga upp bilden hon skicka till mig. Det är ju super galet.
 
Nu skall jag hem och göra en kväll med lite tv, Benjamins sista program är i dag. Det blir super att titta på det. Så nu kan jag väl gå till sängs och sova sött för att ta tag i morgondagen  i morgon. Jag kan säga att ibland är det värt att ta värktablett.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0