Go fika för Camilla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK


Välkommen
Det är lördag den 210410
och det är Ingvar & Ingvor som har namnsdag.

I dag är det dag 100 på året.

Dagens ord "Delight"

 

 
Ta för vana att alltid bära med dig en liten flaska lavendelolja, så du alltid
kan fräscha upp dina sinnen. Att gnida oljan på hals och
handleder hjälper dig att slappna av och
skapa en inre och yttre lugn.
 
Ja då skall jag ta hand om en lördag, det är en lördag som startar med tvättstuga, tänk vad roligt man kan ha en lördagsmorgon. Jag menar bara att det är så underbart kul att vara i tvättstugan klockan sju på morgonen. Visserligen är man klar till 11,00 och har då hela dagen framför sig. Så jag tror att det är bra ändå. Min man hjälper mig och det är bra. Jag tror att det är en bra sak att göra då jag kan få hjälp med tvätten. Han skall inte slippa undan. 
 
Nu är första laddningen igång och jag kan ta del ett av frukosten. Njuter av mjuk musik och skriver lite här på mitt bollplank. Den är ju låst för allmänheten nu mera och det betyder att jag kan skriva och säga vad fan jag vill. Jag har inget psyko X som läser min blogg och inte heller spyr elaka saker om mig, min dotter, och mitt döda barnbarn.
 
Jag kan verkligen se till att skriva att han är psykopat och är inte riktigt klok i skallen, hans fru är ju lika galen som han. Jag vet att jag skrev för en tid sedan att hon hade skickat ett kort till mig, det är på henne och hennes bästis (vilket är en psykisk sjuk människa också) det känns ju bra att kunna sätta upp det här och bara undra va fan dom håller på med?
 
Jag kan verkligen nu få skriva av mig vad jag egentligen vill använda denna sida till. Jag behöver skriva ner mina känslor så jag kan släppa dom sen och se framåt. Jag tror inte det är någon bra ide att köra på och hålla allt inombords. Man skall få ut det och eftersom jag inte belastar min fina familj med det så skriver jag det här och nu.
 
För ett antal år sedan, 1989, så upptäcker jag att mitt X är otrogen med den flickan som jag har hjälpt genom tonåren då det var jobbigt hemma. Inget missbruk eller så, nej mamman och flickan kunde just då inte .kommunicera Hon sov ofta hos mig och det var okej kände jag. Jag viste inte att mitt X och hon börja med ett förhållande. Dom smög runt överallt och det var några vänner som sa åt mig att dom har ett förhållande. Jag kunde inte tro på det. Varför skulle han göra så?
 
Men en natt låg dom i sängen bredvid mig och had sex, fatta jag ligger och sover när dom har sex i min säng!!!! Så sjukt så jävla sjukt. Jag drog från idioten så fort jag bara kunde. Det var ju hur jävla galet som helst. Jag vet att jag då också gjorde galna saker som lät dom behålla lägenheten, lät dom vara där samtidigt som jag var där med mina och X:ts barn. Hur galet är inte de då?
 
Jag flytta till Södertälje för en kort period och det var ju bara att leta lägenhet, jag tror att det var det bästa för tillfället. Min flytt sen till Storvreten blev ett faktum och här kunde jag skapa ett nytt hem för mina barn, Jag tror att det är en idiotisk sak att göra men jag tänkte först på mina barn, dom skall inte behöva lida för att jag inte kunde vara med deras pappa mer.
 
Det är rätt länge sen nu och jag vet att det är väldigt svåra perioder i livet som man har gått igenom. Jag vet att jag alltid har givit med mig och ser till att barnen har det bra. Nu kan jag äntligen vetelera ur mig allt skit. Det som också kan tillföras här är väl att Emelie och hennes livs stora kärlek Roger vet vad som hänt och hon blev väldigt äcklad och arg.
 
Jag tror att Emelie var väldigt upprörd över sin mammas beteende vissa perioder. Hon stoppa i sig värktabletter för allt möjligt. Hon har inte jobbat många år efter skolan, hon har varit sjukskriven hela sitt liv nästan. I alla fall minst 30 år. Hon kan inte använda händerna för det värker, hon har rullator för att knät viker sig (den använder hon INTE dagligen, bara vid besök på F-kassan) Hon har fått skador efter förlossningen och ja gud vet vad.
 
X:et har jobbat många år och förstört sin rygg, så han sluta och jobba för så där 25 år sen. Han har ju då vissa saker som är skadade i ryggen, men han kan ju sitta och spela på datorn hur mycket som helst. Varför inte göra något kontors jobb eller annat lätt jobb? Hans fru som inte heller kan använda sin kropp men hon kan vara på datorn och hon kan promenera ute utan rullator.
Vad skall man säga?
 
Så nu är det äntligen slut på vårat samarbete, det hände för ett tag sedan. Emelie dog, väldigt mystisk död. Hennes dåvarande kille (vilken är väldigt udda) "hitta" henne på morgonen den 19 september 2018. det blev en tuff dag och det är så sjukt att detta skall hända. Hon var en fin tjej som hamnade i ett destruktivt förhållande. Ingen vet vad som hänt, hennes pojkvän sa att bara han och hon viste vad som hänt.
 
Det blev många diskussionerom vad som ligger till bakgrund av detta. Att jag miste min Memla och aldrig mer kunna prata, skratta, gråta med henne var så ofattbart. Att jag hade en stor del i hennes liv vet både hon och jag. Det var ett starkt släckt band som stöttade hennes mamma och pappa. Pojkvännen spred såna obehagliga saker om Emelie så jag bara tyckte mer och mer illa om han.
 
Jag och Camilla öppna en minnessida till Emelie som man kan skriva i och dela alla tankar kring henne. Vi fira jul i Ärla hela familjen och det var den sista julen vi hade med Nisse. Camilla hade en sådan fin och mysig juldagsmorgon med honom och det var bra så för henne. Dom skratta och tyckte allt var skit bra. Om jag inte mins helg galet gick han sen bort i början på 2019.
 
Thomas (min svärson) och mitt X åkte ut till han och det var Thomas som hitta han, tog tag i allt som man skulle ta tag i. Mitt X hamna i ett chocktillstånd kan jag tänka mig. Men Thomas fanns där vid hans sida. Jag tror det var bra att en höll i tåtarna. så det blev en begravning till väldigt tätt efter Emelie. Men vi fanns där igen och det är ju en självklarhet.
 
Det var också så att Nisse skulle få lägga sin aska i Finland så Lindholms och mina barn med familjer åkte över för att göra detta. Det var ju galet hela alltet. Så skulle man då försöka repa sig från detta också då händer det som absolut blir för mycket för mig och Camilla. Linus (Camilla och Thomas son) får en diagnos.2019 0728 PONs gliom  hjärntumör. Camilla stängde in sig på en halv sekund och kämpa och hoppades så jävla mycket på att han skulle klara sig.
 
Det blev strålning i november då jag också operera min rygg (191104). Innan detta datum hade det blivit väldigt tumult mellan mitt X hans fru och Camilla och mig även Thomas fick sig en törn. Det tyckte inte Camilla hjälpte till med farfars hus, det blev galen på henne för hon inte orka ha Emelies säng i hennes hus, dom anklaga henna för att stjäla en väska som hon lånat av sin syster innan hon gick bort. Det var jag som blev sektledare och vänt Camilla mot mitt X. Även mitt X:s syster skall jag tydligen ha vänt mot honom.
 
Nu hör det hitt att jag  har svart på vitt att han avsäger sig allt när det gäller Camilla och hennes son. Han vill inte ha med henne eller mig att göra. Fine jag kan ta det, men att hoppa på en kille på sju år som också har en dödlig cancer, hur lågt får man sjunka? Jag känner att detta blir för mycket, Fru Lindholm börja skriva elakas saker på Emelies minnes sida, VA, vad gör hon? Jag bad henne sluta för här skriver vi bara om saker som rör Emelie. Men hon sluta inte. Hon älta på och då fick jag lov att ta bort henne där ifrån, tyvärr hamnade min svärdotter i den vevan också på mitt X:s sida och blev utesluten.
 
Vilket liv det blev, och vilket skit dom börja skriva överallt. Herre gud, till min blogg kom det sak efter sak efter sak. Min son i Ärla fick många kängor, min dotter var inte hans och han ville att hon avsäger sig arvsrätten och lämnar in en vuxen adoption. Men snälla. Jag fick många fula saker skrivna till mig och det kan jag säga att det är helt galet. Det sluta aldrig. Han bara ältar på och massa saker att jag förbjuder honom att träffa Linus, han viste inte om att han blev sjuk eller att han dog ett år senare (20200728).
 
En sväng till Camilla på fika och det är så mysigt att träffa Pernilla med familj, jag tycker så mycket om dom. Jag tror att det är det bäste på länge som återvänt in i mitt live. jag hoppas att det är så hela mitt r4esterande liv. Jag vill verkligen ha dom i mitt liv. Så go fika med tårta och annat gott. Så kul det är. Tyvärr tog jag inga kort just på denna tillställning för jag glömde det. Men det blir fler kort längre fram. Så det var också byte på djuren och Malin fick ny nagel färg.
 
Jag åker hem och skall nu äta lax och det blir gott. Tar en soffkväll med lugn och ro, prata med Pia och hon har det jobbigt. Män är bar roliga, det tar slut på ett långt förhållande och sen traskar dom bara vidare. Ja jag vet ju detta, det är så sjukt, så fruktansvärt sjukt. Jag har ju turen att ha en man i mitt liv som fortfarande är kvar hos mig för kärlekens skull, det är väl det som är bra.
 
Pernilla ringde också så vi snacka en stund och det är trevligt med lite bra saker att ha i sitt liv inte bara trassel och skit. Jag har ju många bra saker och det är jag super nöjd med
 
Nu tar jag och lägger mig är så trött, så trött.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.

SUPER GRANNY

Bilder från Google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0