Ja jag åker till Blåkulla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är torsdag den 210401
och det är Harald & Hervor som har namnsdag.
 
Dagens ord "Play"
 
 
Livet är en evig cykel av
början och slut.
 
Mot blåkulla i kväll
 
 
 
Det är skärtorsdag i dag och då skall jag och ett gäng häxor fara till Blåkulla. Vi bruka samlas där och röja lite. Att vara en häxa för mig är att kunna massa saker som är bra, att alla häxor är onda är så fel- Jag vet att vi är bara snälla. Så bäst att skynda på med denna dag så jag kan få komma till uppsamlingsplatsen.
 
Innan jag skall i väg måste vissa saker vara på plats, så som det jag skall ha med mig och det som jag måste ta tag i innan avfärd. Så det är bäst att börja denna dag och se till att den är super duper. Frukosten intar jag nu först innan man skall fixa sig och trixa med det mesta. Jag har en liten tidshållning i dag så nu kör jag och det blir ju super detta.
 
Camilla kommer dock lite senare och det är ju helt okej. Jag har väldigt ont i knät och det är sjukt jobbigt med allt. Jag hoppas att det är övergående och att det inte är menisken eller något annat. Jag har ingen lust med mer saker som går sönder. Men man får se. Helt plötsligt ringer det från vårdcentralen och läkaren berättar att menisken är trasig på tre ställen, det var massa annat också och jag skall få komma till Globen och en ortoped skall ta sig en titt.
 
Ja ha ja, det var ju attans med det då. Jag tror att jag blir smått galen av detta, men det kommer att bli bra till slut och jag kommer att fixa detta också. Inga som helst svårigheter. Bit i hopp och gå vidare, andas och känn bara att det blir bra. Ja då skall jag fortsätta dagen med att plocka upp Malin. Vi skall handla till middagen i kväll. Det skall bli en Påsk middag och det är ju det som är kul.
 
Söta påskägg
 
Middagsbordet med många läckerheter  Malin och Camilla tävlade
vem som fick in flest vindruvor i munnen.
 
Vi skall handla till Lena också, hon behöver lite hem. Så nu lämnar vi det hos henne och åker vidare till Brinken, där plockar vi in och det är ju bara att mysa lite i soffan efter lunchen som kom lite sent men den blev ju av. Jag tror att det är en bra grej att få lunchen att bli av för det är ju inta alls bra att slarva med måltider. Thomas kommer hem och vi kan ta en fika och lite annat. Jag tror inte vi skall stressa mer i dag. 
 
Min man jobbar heldag och det är ju så det får bli. han kommer när han kommer. Så nu fixar Malin och Camilla med maten och även Thomas lägger en hand på den, maten alltså. Vi skall bara fixa en bra middag och ha kul och vad mer kan man göra. Jo man kan få skratta och känna sig lite i bra stämning. Vi alla har en väldigt bra kväll och Ari är med. Så det blir ett par timmar med tokigheter och skratt. Mycket bra för själen.
 
Då skall vi tacka för oss och se till att komma hem, jag lättar lite från Brinken och hamnar i Tuna, min Bee står där och det känns lite trist att inte få köra han, men man skall komla lite på han, byta däck skall jag också göra. Viktigt  tycker jag, jag får ju hjälp och det måste jag, skulle inte fixa det själv så att säga. Det är nu dags att stänga för i dag och se till att komma i väg till Blåkulla, vi skall hålla avstånd, tvätta händer och ändvänder munskydd.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0