Lugn och stark dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är onsdag den 210331
och det är Ester som har namnsdag.
 
Dagens ord "Grace"
 
 
Se det bästa i
alla människor
 
 
 
 
Så det är en super skön morgon med ganska bra stämning i mitt sinne. Sovit helt okej och känner ett lugn i min skäl. Jag har inget som helst stresspåslag inget att kunna gnälla över eller så. Det är bara en skön morgon och en super stund för min kropp och själ. Jag har startat min dag och känner mig nöjd med det.
 
Jag skall till skärholmen och det blir Camilla som kör, det är bra för hon skall röra på sig och se till att hon kommer dit hon vill. Ja då är man framme och det går fort. In betala, väntrum tre, av med koftan och så var det min tur. In i ett rum och av med långbyxorna. Blir in visad till ett rum med maskinen Hugo. Ligger på britsen och knät i en ställning med lock. 15 minuter så var det klart och jag kan klä på mig och gå ut till en väntande Camilla. Tack för att du körde mig. Det är så snällt av dig.
 
Vi skall till HS nu och lämna apparat som Camilla har haft på sig. Hon går upp själv och jag väntar i bilen. Det känns helt okej, tror det går fortare för Camilla att gå själv än att jag skall linka med. Då så Tullinge nästa, Malin skall hämtas. Vi tar en ute fika för en gångs skull. På Tegnérs. Vilka bakverk dom har, vilka goda bullar. Om man inte är rädd för att gå upp i vikt kan man lätt gå dit och mumsa i sig. Så färskt och gott.
 
Camilla skall nu till sjukgymnasten som skall trycka lite på triggerpunkter i ryggen och höften. Det är ganska smärtsamt men det blir ju super bra senare. Så hon står ut men hon kommer att få blåmärken av denna behandling, helt klart. Det är nu dags att åka ner till Brinken och göra sallad eller vi tar kyckling. Det går alltid hem. Vi sitter tillsammans och njuter av en god lunch och snackar lite om i morgon.
 
Först är det träning och sen fika och så var det blå kulla också. Det kommer att vara kul, väldigt kul. Hoppas att vi blir lika många som förra året. Vi häxor kan allt ha kul på sammankomsterna. Ja det blir grejer det. Det är ju bara bra och goda häxor som åker med oss, det är tur det. Ja det är i morgon inte i dag. Jag skall fixa till Mario och Luigi, det är mysigt med dom små, som inte är små längre. Dom är ju över året och är väldigt bestämda
.
 
Dessa två och jag har soffhäng
 
Så blir det soffhäng. Det är viktigt att njuta av en dag och se allt som är positivt och fint som man har. Det är bra att försöka se glädjen i det och inte massa annat som är skit. Jag har och jag gör det varje dag, så klart det skiter sig i bland men det är en ny dag i morgon och det är ju bara så bra som man kan tänka sig. Det är nu så att jag dreller hemma hos mig och hittar lite små pyssel. 
 
Det är ju super och så snällt av Thomas att köra mig hem, tack, det gör mycket när du finns där. Du är inte omöjlig att få hjälp av eller bara köra mig hem. Så min dag är till enda och jag säger bara att jag är nöjd med min dag och ser att det som en seger för mig. Min dag är min dag.
Tack för besöket och det är alltid lika kul att se dig här.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0