Mina änglar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är söndag den 210411
och det är Ulf & Ylva som har namnsdag.
 
Dagens ord "Expectancy"
 
 
ÅNGEST
tar inte bort morgondagens sånger,
utan stjäl bara dagens styrka.
 
 
Då så är jag på gång igen, ny dag och nya upptåg. Jag skall faktiskt åka med min man på en gravrund. Det är ju super och jag kan känna mig vår nöjd. Men först skall jag inta frukost och fixa lite hemma. Sen åker vi och det blir super känner jag. Så frukost först.
 
Så nu skall vi på gravrunda jag och gubben. Det är ju snart hög tid att plantera blommor bara minusgrader slutar att vara på natten. Men det vara bra att fixa rundan i dag i alla fall. Så först till min mor och far.
 
 
Det blir en färd kaffe för min man och jag tar en dricka.
Så klart då är det Skogskyrkogården och min bror.
 
 
Det blev en lunch här och det kan ju vara gott att inta, jag tog en
cheeseburgare, gubben tog två dubbel cheese.
Nu skall vi styra kosan mot Lilla Dalen. 
 
 
Göran fick ljus tänt.
 
Linus,
Ja här kan man ösa massa ljus, det är ju bara ett barn
så det är klart att du skall få alla ljus tända.
 
Ari
Jag vet han älskar bullar, men att sluka den i en tugga.
 
Så klar för i dag, jag skall nu ner och ta en fika med Camilla och Thomas innan dom skall iväg, dom skall hälsa på Juhani och Ashani. Så kul och så bra att dom kan åka dit också. Ja det är då en te för mig och sen tittar vi på ett program om Kina och matlagning. Lite hur dom gör på landet. I storstäder är det ju nästen som överallt, men på landet där många äldre människor bor. Dom kan laga mat.
 
Ja det är väl dags för mig att dra mig tillbaka och åka hem, jag har ju då en man hemma som kanske gör middagen i dag också. Jag känner att det kan ju vara super om jag kan bli servad i dag. Nu är det en sak jag undrar över, Hur är det nu Vist är en mamma värd att bli servad till helgen? Jag tycker det. Eller man kan ju hjälpas åt. Det är inte alls svårt men ibland överraskar han mig med mat.
 
Så hej gubben vad gör du? Inget svar, okej stannar upp i hallen för att lyssna. Jo då han ligger på soffan och sover okej det är bara att gå in och göra det jag skulle göra i dag, damma. Det är bra om man får bort det lite extra nu när min man är så påverkad av pollen också. Eller så är det något annat. Jag hoppas att det är "bara" är pollen.
 
Han ha massa slem i lungorna, att gå till en läkare är ju onödigt. Dumma gubbe, det är som jag säger dom är dumma i skallen. När det gäller att ta hand om sig själva skall dom bara spela macho. Så korkat. Han påstår att han inte kan gå till en vårdcentral i Eskilstuna för att han inte bor där. Men om det nu är så allvarligt som lungor och han jobbar där då skall väl han kunna gå dit, eller?
 
Ja jag börjar städa lite för det är ju det jag skulle göra damma och våt torka, det är nästan klart när min man vaknar upp och frågar mig; "vad gör du?" Ja gubben vad gör jag? Städar undan dammet från möbler och golv så du kan andas bättre, bra va? Vad snäll du är säger han, snäll? Det är väl en självklarhet att jag gör, skulle inte du göra det för mig? Oj då inget svar eller så lotsas han att han inte hörde.
 
Han gör middagen, lite väl mycket mutter från köket, han tappar saker och han svär på Finska och gnäller på att jag har kastat den stora stekpannan. Ja teflonet i pannan var skadat och det är inte så bra att använda den då. Tänk vilket super kort minne denna man har fått efter Corona dagarna, han var ju dålig i tre veckor.
 
Då så spagetti och köttfärssås blir det. Jag vill att vi sitter i köket och det går ju bra, här sitter man bättre och man når tallriken bättre. Allt är bättre. Det är snart dags att avsluta denna dag och se till att komma i säng, klockan är tio så det räcker för i dag. Det är bra att man kan få skriva av sig allt som bubblar. Inget särskilt i dag, men det kommer nog mer fram över.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0