Påsken är slut för denna gång

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är måndag den 210405
och det är , som har namnsdag.
Vecka 14, dag 65 på året.
 
Dagens ord "Birth"
 
 
Ingen dag är för obetydlig för att känna tacksamhet
över de rikliga mängder varmvatten som duschar
eller badar i. Det är värt att på minna sig om
varje dag, hela dagen. "Tack. Jag har
det verkligen bra."
 
 
Det är ju ny vecka och en röd dag på en måndag. Skönt för de som är lediga i dag, påsken har varit lång och det kan ju vara skönt. Barnen ute i landet har haft eller skall ha påsklov. Så det är ju super bra vill jag lova, Det är bara att njuta och även då i dag. Min morgon har varit bra med lite olika saker att stå i. Skall ju bara ha en fin morgon som alltid och det Är ju det med min morgon, lugn och stilla, min man kollar på film och det kan störa en smula men det övervinner jag.
 
Apropå min man, jag tacka han för hjälpen att ta upp tvätten. Snacka om försvars tal. Det var jag som skulle ha väckt han, det var jag som skulle göra allt. Men va?? Det hade bara varit för dig att inte lagt dig i soffan och somnat. Eller varför inte bara ett "förlåt gumman, det var inte min mening", så det vart en stor grej för han.
 
Jag har fixat frukost, bäddning och badrums stök. Då är jag klar för min dag och det är ju bra, så då kör jag nu då. Skall plocka in kläder från tvätten i går. Det var några saker som inte torkade som de borde så klart. Men det tar jag i eftermiddag, jag tror jag skall ta de lite piano och snacka lite med min man. Jag skall på en gofika hos Camilla så det är efter lunchen så vad skall vi ha för lunch?
 
Jag fixar sa Ari och fixa till en bacon och ägg macka. Det är ju bra, då kan man mumsa på den och sen är det väl bara att ta en lugn siesta. Klockan är nu dags att fara i väg en stund, jag tror att det är bra så. Man kan göra massa saker om man har den tid som man planerar för. Så vilka kanelkringlor dom har köpt, så färska och så goda. Det tackar man inte nej till.
 
Blir där ett tag och det är så mysigt med go fika, en gång i veckan får vi ha gofika, annars är det bara fika. Måste dra åt lite på alla go saker som man stoppas i sig. Men det är ju påsk så det borde vara okej då. Så hur mycket godis har jag ätit då? inte alls mycket, jag har lite svårt att stoppa i mig. Så jag väljer ju mat framför godis. Det är ju bättre.
 
Det är en liten tanke som går igenom mitt huvud nu, jag har ju lite funderingar på detta med min blogg, den kommer att vara nerlagd inom kort och då får jag ha ett bollplank på gammalt sätt, penna och bok. Det är ju bara att jag får försöka fixa för mig så bra det går. Tror sista dagen är i morgon så jag har en liten tid till att skriva. 
 
Jag har beslutat detta på grund av massa skit som jag får här. Visserligen är det så att jag skall godkänna det som jag tillåter publiceras. Men det är jobbigt för mig att se allt skit. Jag har också hört att jag har idiotiska äckel barn ( inte ordagrant så, men det blir min tolkning) Det är ju tråkigt för Jerry, Jimmie, Rickard, Camilla, Elisabet och mina barnbarn att få veta det.
 
Det är också massa saker som skrivits till mig att jag skall gå och dö, att jag är en sektledare, att jag ljuger om massa saker, att det är bra om mina barn dör. Samma sak där, mina barn och barnbarn får sig en känga hela tiden. Det är något jag absolut inte vill. Det är därför jag avslutar denna blogg och ser till att mina barn inte får se dessa saker som är kastade på mig.
 
Det är ju bara att lägga ner och så hoppas jag det slutar på FB också då. Det är svårt för mig att svara där efter som jag inte har dom. Men det är lika bra och avsluta det också. Tänk att människor går så långt att dom hoppar på ens barn och barnbarn. Undra vad dom kommer att säga när det kommer till dom. Ja min dag skall då gå mot sitt slut.
 
Hemma fixar min man middagen och det är alltid lika skönt att bara slippa laga mat. Jag har gjort det tillräckligt. Så nu får jag gotta mig med att andra gör det åt mig. Lyxigt skall det vara. Och det är ju jag väldigt försänt av. Jag har aldrig nekat någon att äta hos mig så det är nu min tur att få bli serverad.
 
Det är klart med denna dag och jag skall titta på Benjamins nu och sen är det väl sängen, så tack för i dag och hoppas du är nöjd med påsken och att du har träffat alla du vill. Så på återseende.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0