Så, det r ny vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är måndag den 210419
och det är Olaus & Ola som har namnsdag.
Vecka 16, dag 109 på året.
 
Dagens ord "Truth"
 
En ny vecka, en ny måndag , en oskriven dag och det är bara att börja ta in saker och ting som är bra för mig. Jag börjar alltid min morgon med frukost och njuter av den till mjuk musik och ett ljus tänt. Det gör jag hela året och det ger så mycket harmoni. Det är magiskt att starta dagen med så mycket kärlek och glädje. För även om jag har en djup saknad efter Linus så har jag glädje i mitt liv i alla fall. 
 
Jag är så glad och stolt över mina barn och det är så fantastiska. Jag har inte alls ångrat ett enda dugg när det gäller mina barn. Så mycket kärlek, så mycket värme. Barn är något som är fantastiskt. Det är ju så underbart att kunna få barn på ett eller annat sätt. Jag tycker att barn är en glädjespridare. Visst det skall tjuras, ljugas, bråka, stökas och allt annat i mellan.
 
Det är inte lätt med barn med det är en rikedom som man får lära sig av. Inget barn är lik de andra. Alla har sin egen ram och det är så olika, men ändå lika. Jag hoppas att alla kan känna vilken glädje det är med barn. så det är mitt glädje strå. Nu är ju jag så pass gammal att jag faktiskt har barnbarn, massa barnbarn. Det går inte att undkomma i denna blogg, det är jag också så stolta över.
 
Jag har djup sorg efter Linus, det har man inte heller missat här på min blogg. Saknad och såret i hjärtat är inte läkt, det kommer ta tid. Det läker så pass att det finns en skydds yta där pusselbiten har suttigt. Det är så det är och det är så det kommer att vara. Alltid saknad, aldrig glömd. Det kan vara dagar som man inte alls kan ta för sig av livet.
 
Då så Camilla och jag har en skön morgon. Det är ett läkarbesök till reumatologen, läkaren skall känna och klämma på Camillas leder och så får vi se. Läkaren Camilla har är så fantastisk bra så det är ju galet, alla leder skall undersökas. Det är bara att köra på. Hon hittar dom kanna och blåa tår Camilla har, hon hittar vänsterbenet som Camilla har besvär med en infektion finns ju där. Fot leden, ja den mår ju inte heller så bra.
 
 
Fint akvarum på motagningen
Väntar på läkaren
 
Kortison, två sprutor, ja det är ju sådant man få ta när man är reumatiker. Så hon får inte belasta sitt ben i dag. Det var ju spännande. Längsta sträckan hon får gå ör nu från avdelningen till parkeringen. Så var det med det, benet skall vila och ligga på fotpallen resten av dagen Det är ju rett och riktigt att man skall vila efter en kortison spruta. Så sköna höna nu är vi hemma och du får allt lägga upp fötterna på fot pallen.
 
Här sitter vi nu och bara kan njuta av dagen som susar gör bi. Lunch, mellis hinner susa förbi. Det är ju bara att njuta av dagen. Så då är vi på gång med eftermiddagen. Camilla börjar få ont som fan, det är ju så att läkaren har träffat rätt till hundra procent. Så nu är det jobbigt i hela benet och upp i ryggen. så Thomas kommer för att plocka upp henne. Så bra det var då.
 
Jag skall nu göra kväll och det är ju bara att njuta av den och se till att komma i säng i normal tid för att få den bästa sömnen. Min dag är nu avklarad och det återstår bara att säga god natt och hitta sängen. Inte alls så pjåkigt, sängen är så varm och go. Tar väl då bara och lägger mig.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0