Så kan det bli

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är lördag den 210403
och det är Ferdinan & Nanna som har namnsdag.
 
Dagens ord "Understanding"
 
 
För att få sinnesro måste vi säga upp oss
från jobbet som chef för universum.
 
 
Det är en ny dag och det är fortfarande det beslutet som jag hade i går som gäller. Jag skall bara avsluta lite med att ta det steg för steg och den här bloggen kommer att avslutas med en stort av slut. Nej då inget att oroa sig för jag skall inte göra saker jag borde ha gjort för länge sen. Jag skall inte göra andra saker heller. Bara avsluta när jag är klar.
 
I dag är jag inte riktigt det för jag skall göra denna dag också. Men börjar med en bra sömn och en fin morgon, det är alltid en bra start på dagen och man känner sig så glad för det. Jag kan njuta av små små saker för att vara nöjd och det är jag glad för. Man behöver inte gå crazy, lite är också bra. Storhetsvansinne är absolut inget att ha.
 
Frukost och allt annat morgon fix är klart och det är ju super att kunna vara klar i tid och nu skall det bli lite barnbarns träff, Jack och Elton firar födelsedagen tillsammans. Det är kul för då kan jag träffa dom och Olivia. Lite påskägg kan man dela ut. Det vart grillad till lunch och cupcakes till fikat. Så trevligt med sol och skönt trots lite blåst. Jag kan ju frysa mitt i sommaren också.
 
Så lite saker är det ju och nu kan man lugnt bara ta det lugnt och se vad som händer. Gubben kollar hästar och jag skall väl ta en glass båt, titta på tv och bara njuta av dagen. Inte fel alls riktigt skönt kan jag lova. Nu vill jag bara se till att det är en bra dag för mig och det kommer att bli så bra. Vi skall inta middag på Brinken i dag, så det är bara att invänta detta.
 
Jag skall handla lite fläskfilé och pommes och ta med ner så det blir ju super duper. Jag kör Bee också, han fungerar och det känns så bra så skönt och ja, super. Det skall bli lite film för min och Camillas del. Men Ari skall kolla varför inte sätet i fram går att ställa in. Och Thomas skall grilla. Det blir sen middag och jag är okej med det.
 
Vi hänger ett tag hos Karlssons och det känns ju bra. Nu skall jag och min man hem för det är väl dags att göra kväll och så. Jag har väl inget att göra så men det är ju skönt när man är hemma när tröttheten slår till. Men det var en underbar dag och det är ju det man vill ha. Tackar för i dag och sen får vi se vad som händer.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0