Så skönt nu kommer helgen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210423
och det är Georg & Göran som har namnsdag.
 
Dagens ord "Respnsibility"
 
 
Då är det fredag och det betyder för mig att det är helg. Jag kan då njuta av sovmornar, som jag hoppas jag kan få, jag har min man hemma och allt skall gå i sakta mak utan massa läkarbesök och träningar. Ja det är två dagar som man andas in djupt och bara är. Så det känns så bra och jag tycker då om dessa dagar. Men först ut i dag är ju då min frukost, som består av fil, musli, smörgås och te. Jag har även en hutt ingefära juice. Det är den stadiga jag tar varje morgon som känns super.
 
Min dotter dyker upp och vi skall nu ta tag i dagen och ladda för ett sjukgymnast besök. Camilla skall bli tryckt på och det är ju super. Så ja då är det bara att komma igång med dagen på riktigt. Fika med dottern innan vi skall iväg till Tullinge. Det är en väldigt tidig morgon tid hon har hos sjukgymnasten.08,00. Då så parkerat och nu skall hon få en riktig omgång på höft böj senan. Den är så bråkig och hon får ingen ordning på den. 
 
 
Det tog sin tid och det är ju sådant som tar tid. Jag tycker väldigt synd om henne. Det är ju grymt obehagligt att se. Det blir lite nålar också på triggerpunkterpå lårets översida och vis knät. Det är ju där senan fäster, den går långt upp i magen lite på sidan också. Där har hon ju också ont. Det är bara tråkigt att det blir behöva vara inflammerat och ge sån smärta.
 
 
Vi är klara och åker till Flemingsberg där vi skall kolla in Pulsen innan hon skall till reumatologen. Vi hitta lite bra att ha saker till hennes nagel fix. Det är ju bra att ha massa olika filar för det skall ju filas och ruggas upp och ja allt annat också. Det är snart dags för nya färger på mina  naglar så det känns ju bara bra. Jag handla ost och lite  måltids dricka, det fanns också goda bars också så det tar jag. Camilla får ett samtal från en läkare som hon nu skulle ta i affären. Hon blev lite stressad men det gick ju bra.
 
Nu skall vi till HS och Reumatologen igen. I dag skall hon få koll på dom yttersta kärlen i fingrar och tår. Detta moment är så intressant och jag fick vara med och se hela alltet. Läkaren kolla till och med senan i hennes fit, den var ju också inflammerad. Det blev en kortison spruta i dag också fast absolut inte på samma ställe som i måndags. Hon blev undersökt med ultraljud och det var också väldigt intressant.
 
 
Då kära tös skall vi ta oss hem så du får vila. Det kommer snart bli så ömt i området som just fått en kortison injektion. Vi kör hem till mig och vi tar lunch och sen lite fika. Det är en skön eftermiddag och jag kan säga att det är en bra dag trots alla hit och dit. Vi blir väldigt sega och det är lätt att bli det när man har varit på hel spänd så många timmar som vi var sen klockan åtta i morse.
 
Min gubbe kom väldigt sent och jag kör hem Camilla vid 19,30 tiden. Thomas ringer och ber oss att åka till Biltema. Han skall ha bromsskivor och ett verktyg så han kan ta bort bromsoken med. Vi är klara straxt för åtta så nu klan vi åka ner till Brinken och jag lämnar henne hemma. Det är kul att titta på när någon mekar med bilar och särskilt när dom blir så skitiga av olja och smutts som finns på däcket och bromssystemet.
 
Hemma igen och nu skall jag göra kväll och bara ta det lugnt och njuta av kvällen.
  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0