Skön och bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är torsdag den 210415
och det är Olivia & Oliver som har namnsdag.
 
 
Jag grattar Olivia (ett av mina barnbarn)
i dag på namnsdagen.
 
Dagens ord "Efficiency"
 
Jag får kärlek och
släpper smärtan.
 
 
Det åter igen en ny dag och det är väl super att jag hänger med fortfarande och det hjälper mig att vara en person med bra energi. Det är viktigt för mig att försöka vara så positiv som det bara går för att överleva dag för dag. Man kan ge kärlek och åter få kärlek. Det är viktigt att inte göra dumma saker eller säga dumma saker för man vill inte vara elak i själen.
 
Jag har inget emot att vara en snäll och hjälpsam människa. jag tycker om att bli bemött av snällhet och sannenligt. Därför gör jag det också mot mina nära och kära. Det finns också personer som sätter sig själv i en position som gör att jag lämnar det bakom mig. Det är inte alls någon mening med att ha människor i ens liv som är helt galet för en själv.
 
Ordspråket lika barn leka bes kan i detta sammanhang stå lite för hur det är för mig. När någon vill göra dig illa så är det bara att släppa. Ja mer eller mindre i alla fall. Jag tar inte skit eller inte heller elakheter. Jag har gränser jag kan inte bara slita ut mig för någon som inte är intresserad av hu livet är eller bör vara. Jag tycker det är viktigt att vara nere på jorden och förstå att alla är olika och det är så skönt, men för det behöver man inte vara elak.
 
 
Frukost Det är bara att njuta av den och se till att allt är okej med kropp och själ. Jag har haft lite yoga och nu kan jag ta tag i min dag och hoppas på att det blir så bra som det bara kan. Solen är på väg och värmen stiger, - tre grader just nu, Camilla kommer och jag har packat väskan. Vi skall ju på spa i morgon och det kommer att vara så skönt. Jag hoppas att det blir bra för både mig och Camilla. Jag önskar oss en super bra dag.
 
Men först skall Camilla fixa med blodprov och sen har vi sjukgymnastik. Det är bra för jag måste träna musklerna i benet och särskilt runt knät. Så nu tar vi och åker till Tullinge. Jag cyklar i 20 minuter och Camilla gör sitt program. Jag har några övningar för knät också så dom gör jag. Det känns så bra. Snackar lite med våran sjukgymnast.
 
 
Klara, då skall vi till Salem, färga ögonbryn och ögonfransar. Det kommer att bli super bra. Jag tror att det gör att man ser lite piggare ut. Jag känner mig piggare. Det tar inte så lång tid med det är ju bara att njuta av lite skönhetsvård för mig själv. Så nu kan vi då åka hem till Karlssons för det är ju torsdags middag och det betyder att Eva, Malin och Niklas kommer.
 
Det är kväll nu och jag är hemma hos mig, det är bara att köra med lite ner varvning och se till att komma i säng i bra tid, det blir lång väg att åka i morgon. Det var denna dag och den är jag tacksam för. Skall njuta en stund med bra musik och lite te, relax te, det är så gott på kvällen.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0