Spa eftermiddag.

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210416
och det är Patrik & Patricia som har namnsdag.
 
Dagens ord "Balance"
 
Försök att ta bort "plikten" från allt hushållsarbete. Fokusera på vad du
gör rent fysiskt i sälle för att stressa igenom varje moment. Se varje
syssla som ett positivt och kärleksfullt sätt att vårda och visa 
engagemang för ditt hem.
 
 
Då är det fredag, äntligen fredag. Det kan betyda så mycket, som t.ex.
Att vara ledig.
Att träffa en vän.
Att mannen kommer hem.
Att du kan göra något roligt.
Göra något man längtat efter.
Att njuta av fint väder och sol.
Att åka till landet och bara vara, 
Att jobba och ta hand om andra
människor behov.
 
Listan kan jag göra lång och det är bara att sätta in allt de man förknippar med helg. Jag är inte så krävande så jag nöjer mig med det jag har och det jag älskar, min familj. Så det är ju mycket man kan älska på många olika sätt och att helgen kan vara en av sakerna är inte så konstigt. Det är ju den som man vill ha och förknippar den med ledigtht.
 
Men det kan också vara så att många människor är ensamma och många barn/ungdomar och vuxna som inte alls gillar den. De förknippar ledig dag med massa olika saker som är jobbigt. Det är rent av fysiskt och psykiskt jobbigt. Det är människor som blir ensamma och känner sig så ensamma. Det är viktigt att alla som har sin familj eller vänner skall  ringa en anhörig eller hälsa på.
 
Jag vet att dagens samhälle knappt vet vad gemenskap är, det är ju så svårt att få tiden att räckatill. Men det är just det man behöver i bland, att slå ner en stund och bara njuta av livet och att lyfta en lur eller rent av hälsa på. En dag så sitter man där ensam och bortglömd, det är ju tragiskt. jag vet, mina föräldrar är så saknade och jag kan inte få dom tillbaka i detta liv, men jag har familj och det är då de viktigaste för mig.
 
En familj behöver inte vara blodsband man kan även ha bonus och att man bara har tagit någon till sig. Jag har en syster dotter och även ett barn som var placerad hos mig, jag har bonus familj och egna barn, jag har vänner som står mig nära, väldigt nära. Jag har också kollegor och bekanta. Mitt liv är väldigt berikat och det känner jag är en viktig sak i ens liv.
 
Alla barnbarn som är mina, alltså det är så mysigt att bara tänka tanken på dessa små skatter som jag är berikad med. Som jag känner att det är livets mening. har aldrig gjort någon skillnad. Mitt hjärta räcker till alla. Och apropå alla, det är mina pusselbitar och just nu och för alltid saknas en pussel bit väldigt mycket, Mitt barnbarn Linus, oj vad det är jobbigt att känna denna saknad och tomhet.
 
Min fina ängel du är så saknad och jag känner att det är en orättvisa att du lämna jordelivet. Du var full av liv och jag vet att du har det bra och slipper den "dumma knölen". Den har satt sina spår i oss alla. Jag ser din mamma och pappa varje dag och det är så jobbigt, men jag lovar dig, jag är stark för dom och framförallt för dig..
 
Frukost för mig och sen skall jag invänta Pia så vi kan åka iväg mot Grisslehamn. Det är min och Camillas dag och vi har fixat så att vi kommer iväg på en skön resa. Vi skulle varit många från början men det ramla av människor hela tiden så det blev bara en mindre grupp som åker. Jag har bestämt att jaga skall göra det bästa av allt..
 
Så nu är det så. Det blir så kul och det blir vad jag gör det till. Så let`s go. Vi tar och packar in i bilen och sen  är det bara att åka. Vi har ett 20 tal mil att åka så det är bara att rulla på. Vi skall stanna för lunch i Norrtälje och ett apoteks stopp. Vi landar till slut på Havsbaden Grisslehamn. Vi har dess värre inget rum innan 16.00 vilket inte gör ett dugg, vi hade en spa upplevelse med olika saker som man får prova på.
 
Här börjar vi med fisk pedikyr, vilken upplevelse det är, ett gäng fiskar attackerar mina fötter och det pirrar och känns som om foten somnar, Dom putsar av all död hud och är alldeles hetsiga. Så detta kan jag rekommenderar till folk som vill göra något ovanligt. Sen var det en ångbastu, svalkning med is, sitta i varmt vatten, lerinpackning, mjukmassage och man känner sig som en ny människa.
 
Allt detta tar två timmar och det var så skönt och själen njöt att vara med om detta. Så nu skall jag fixa så att jag hittar mitt rum. Middagen skall vara runt 18.30 så jag kan fiska upp lite ur väskan har ju bara lite som skall hängas. Nu är det ju bara att köra på och jag skall gå på ett annat rum event med fruktfat så det är ju super, Hej och hå massa frukt, ostar och kex. Så mysigt.
 
 
 
Middagen den får tala för sig själv, vilken mat. Nu skall jag relaxa och se till att det blir en bra och skön kväll, Jag skall njuta ända ut i fingerspetsarna. Varje minut skall vara bra, varje sak jag gör skall vara för mig. Detta är så skönt. Det blir många skratt och det är ju galet kul här.
 
  
  
 
Till slut är det ju lite sängen som kommer och jag är så trött, så trött, lång dag och nu skall jag sova. Sängen är super skön och det är bara att stänga ögonen så sover jag. Inga större nackdelar. Ljuv natt sömn och det känns så bra. Denna dag har varigt magisk och helt underbar, jag kan lugnt säga att det är en bra resa för mig, min dotter har också fått njuta av denna dag/kväll, så skönt så bra.
 
 
 
 
 
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0