Super kall dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är söndag den 210425
och det är Markus som har namnsdag.
 
Dagens ord "Gratitude"
 
 
Det är en ny dag och den börjar med tvättstuga och att Ari skall på kurs. Så det är ju helt makalöst vad det är saker som poppar upp och som man skall göra, undra om jag skall skaffa en tvätterska, det vore ju coolt. Jag hade en för länge sen, typ 10 år sen, min mamma. Hon var enorm och hjälpte mig med massa saker. Juhani var liten och det var underbara år med min älskade mamma. Tänk om jag fick snacka med henne i dag, lyssna hur hon klara sig över kriser.
 
Min mamma har också mist ett barn, min bror Greger. Han var nio månader när han fick lämna denna värld. Så det känns lite så där udda men han är ju min bror och det är ju då så att han betyder massa för mig också. Det är inte bara att man måste ha umgåtts eller så, det finns band mellan oss och det är ju viktigt för mig i detta läge.
 
Jag har också sagt att man inte behöver ha blodsband för att höra i hopp. Men det är ju okej att ha bonus barn, föräldrar, mor och far föräldrar. Ja allt man kan tänka sig. Bara det betyder något viktigt och är genuint ömsesidigt. Det är viktigt att känna att det är rätt, för jag vet att blodsbands syskon kan verkligen bråka så det är nog bra med det också. Då sa ner till tvättstugan. Det är bara att köra på och försöka göra det bästa av allt så nu kör jag med tvätten.
 
Frukost innan tvätten, hinner jag det eller? Jo då det skall gå bra i alla fall halva, te kan jag ta sen. Det är okej Ari skall till Eskilstuna och göra en el kurs så det blir jag i tvätten, ja ja det går nog bra, inte så mycket tvätt. Ner och upp. Tar lite te och en smörgås, det är viktigt. Lyssnar på musik och titta runt på Facebook. Det händer inte så mycket så det gick ju fort. Ner igen och hänga tvätt. Så på med torktumlaren. Upp igen.
 
Så vad gör jag nu då? Ja jag kan spela lite kort på datorn. Det är ju rogivande. En timma går ju fort, ner och plocka upp torktumlare kläder och handdukar. Så nu skall jag gå upp och vika detta. Tar lite mer te och det är ju helt okej. Så sitter jag här och lyssnar på musik som är så skönt, lite ösa med rock från 80-talet. Det är ju det som är bra, sista tvätten skall hämtas, allt är torrt. Jubel så skönt. Det är bara att gå upp och fixa sig innan jag drar ner till Brinken.
 
Lägger det på sängen så jag kan ta det när jag kommer hem. Det skall bli lunch hos Karlsson, och när jag kommer ner så är Rickard där så kul så jäkla kul att träffa han. Men det är ingen Jack med. Det är ju lite tråkigt. Skall försöka träffa han snart. Det är lite jobbigt bara  han är ju i samma ålder som Linus skulle ar, dom är lika intresserad av spel och han gillar dataspel: Men det går bra och det är ju det som man skall ta tag i det också.
 
God lunch blir det, Camilla fixa kebab och det är ju gott. Jag äter visserligen inte alls så mycket mat efter som jag dricker måltidsdryck. Men lite kan man alltid smaka. Då blir det lite klassisk film "Den tunna röda linjen" Bra film och det är ju bra att hänga med hela story. Så blir det en annan film också. Rickard lämnar oss så det är bnara jag, Camilla och Thomas kvar.
 
Det är ju inte så bara och det är ju inte alls så dumt det heller. Jag har en fin och lugn dag här på Brinken. Så nu skall jag väl ta mig hem. Det är ju lite som skall vikas och läggas in i skåpet. Jag skall också ta lite te för att det är nog det som saknas och det är ju så ibland. Det smakar gott och jag har ingefära i te det är grejer det. Har druckit lite lemonad också, citron lemonad. Himla gott vill jag säga. Då så invänta min man han skall nog komma här vid 18 tiden.
 
Ari har handlat middag med sig hem och det är ju helt toppen, jag får lite sallad och kan väl få i mig den. Så det blir nog kvar massa till gubben i morgon. Så nu skall jag i alla fall fixa mig för kvällen och lite sömn som är bra för kropp och själ. Det får all vara bra så. Tackar för dagen och jag är super nöjd med den så det känns bra.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0