Till Ärla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är söndag den 210404
och det är Marianne & Marlene som har namnsdag.
 
Dagens ord "Sisterhood
Brotherhood"
 
 
När våra tankar slukas av oro,
går vi miste om dagens upplevelse.
 
 
Då är det påskdagen och jag har fortfarande ägg kvar att dela ut. Jag hoppas jag kan ge dom sista till ett par barnbarn som är kvar. Det skulle vara bra. Få se när man kan komma dit. Nu är det i alla fall morgon och vi skall, eller jag skall göra lite morgon rutiner så att man inte missar något. Det kommer att bli så som jag planerat. Då är det bäst. Min dag blir helt super när jag får vakna i lugn och ro.
 
Jag har mjuk musik, jag har gjort yoga och även de övningar som jag har för mitt knä, som för övrigt jävlas lite nu. Jag har andats och jag är i balans för min dag. Allt är så bra och allt känns bara bra. Inga andra svårigheter skall störa för nu är jag klar för min dag. Sol ute och man kan förvänta sig en 11 till 12 grader, och solsken. Det låter väl så bra så eller hur.
 
Då så först ut i dag är en snabb färd till Brinken då Camilla behöver sin medicin. Jag tror att 16.500 steg var lite för mycket på en och samma gång. Hon blir så stel och smärtan rasar i höjden. Det är bara att vara snäll mot kroppen i dag och ta det lugnt. Hemma igen och skall nu se om det skall förberedas en lunch så småningom.
 
Det blir en snabblunch på Donken längst vägen. Jag och Ari skall ner till fina Ärla och lapa sol på altan. Det blev så i dag och det är ju kul, skall ge flickorna påskägg och det är ju kul. När jag kommer ner så är det bara två fina tjejer och det är ju bra så. Amanda och Johanna är inte hemma. Så då får jag ägna min tid på dessa två. Det är lite stökigt med Jolin som skall iväg till en kompis. Hon är väldigt glad för det. Så kul för henne.
 
Man tar lite kramar och så innan hon drar i väg, det är ju då Haylie som får hela uppmärksamheten. det är ju helt okej. Man får ge och ta så alla blir nöjda. Glömde Neas kuvert hemma, då får jag väl skicka det. Bättre sent än aldrig. Vi skall ta oss hem nu och se om det händer något hemma. Jag blir så trött av att åka bil och att sitta med benet som man gör i en passagerarstol är inte alls kul.
 
Då ska jag ta tag i tvätten och det vara ju det, ja så tråkigt så riktigt tråkigt. Men det måste jag göra. Min man hjälper till att bära och det är ju bra. Så på med allt och sen är det bara att gå upp, det blev två maskiner och det är nästan två veckor sen jag tvätta. Inte illa, jag har ju tvättat tummel kläder hos Camilla, lite fusk måste det va. 
 
Prata men Pernilla i luren och hon har det bra, hon har haft besök och det är så kul. Vi snackar om barnen och det som hände där, jag tycker att det är för mycket ibland, väldigt för mycket. Men det är ju nu dags att hänga tvätt. Jag tror att det blir en enkel kväll med tvätten, Ari skall hjälpa till så det går nog super.
 
Klar och min man ligger på soffan och snarkar. Om man skall hjälpa till så lägger man sig inte på soffan och sover, det är ju helt galet. Men jag tar upp tvätten skälv och påfrestningen på mitt knä är så mycket just nu. Tur att han sover så jag inte slår han. Ha ha ha ja den mannen är bara för mycket i bland. Det är nog en mans gen tror jag, vet fler som är så .....lata när det gäller hushållet.
 
Ja då så tack för i dag och ha det gott, vi ses nog i morgon för det är ju så att jag kommer att lägga ner denna blogg för att hitta min styrka och  min energi på annat.
Ses kanske i morgon.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0