Trött? nej bara seg

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är lördag den 210424
och det är Vega som har namnsdag.
 
Dagens ord "Honesty"
 
Det är en bra dag att vakna upp till, det kan bli vad som och det är just det som jag har gjort i dag. Vaknat upp alltså. Det skall bli frukost först och det skall jag njuta av en stund så kan jag återkomma när det är klar och jag känner för att skriva ner min dag som jag nu gjort ett par år. Det är inte lätt att hålla sig inom ramen vad som jag vill skriva och kan skriva. Jag har ett bra tag varit följd av mitt X och hans fru här när den låg ute på nätet. Jag har varit tvungen att låsa den eftersom jag inte är ett dugg intresserad av hans eller hennes kommentarer och invändningar om mitt skrivande.
 
Det är dock min blogg och det är jag som känner och vill skriva om det jag skriver. Typ att Emelie är saknad i mitt hjärta, att hon var så besviken på sina föräldrar som inte lyssna. Hon saknar sin stora kärlek Roger, hon fick inte vara som hon ville. Att hon skulle ta hand om sin mammas tablett missbruk som hon alltid fik se till att hon inte tog för många. Listan kan bli så lång så lång.
 
Jag vill skriva om det som finns i mitt huvud, mina känslor, min saknad, min längtan, mina barnbarn, min barn, mina allt.  Jag vill säga att jag verkligen ogillar den eller den personen , jag vill kunna säga saker utan att få tillbaka så bisarra svar att man nästan kräks på det. Min dotter som jag nu är mycket med på grund av hennes situation, kan få sig en redig känga av mitt X genom att han skriver att hon och Linus är inte i hans liv längre, han har kastat dom på soptippen.
 
Han skriver också att min dotter skall avskriva sig sin arvs rätt från honom, hon är inte hans. Han hoppar på mina barn och det är då alla barn inklusive min son i Ärla. Jag fattar inte att han är så bitter och sjuk . Jag vet dock att det är svårt att bota denna symtom som han ligger till med.schizofreni och bitterhet, svår combo. Han har svårt med att skilja på rätt eller fel och lögn och sanning. Det är inget jag tänker hjälpa dom med och det är inget jag vill diskutera med mig själv om heller.
 
Jag vet att jag skall rensa ut han i mitt liv tills det inte existerar ett gnutta korn kvar. Han är inte värd en tanke från mig, jag arbetar hårt med detta svek som han gjort och snart är allt utrensat. Det känns så bra för mig, för ärligt talat är han inte värd det i mina ögon. Han är ingenting. Jag kan som lite info berätta att det var jag som handla mat åt dom två i början av deras förhållande. det var jag som låna ut pengar (som aldrig betalats tillbaka) till deras förlovningsringar. Det var jag som pass Emelie så ofta för att dom skulle försöka få ett lugn i sitt hus (vilket inte hände), det var också jag som stötta frun när X:et var otrogen mot henne också,
 
Jag har alltid sätt till att hjälpa dom, på jularna när mina kids var små då var det alltid så att jag fick åka till dom för att barnen skulle få träffa sin pappa på julen. När det annars inte var så noga med helger hit och dit. Ja det var ju så svårt, det är ju inte lätt att erkänna detta för dom men jag klan säga jag har gjort det och nu skall andra säckar knytas i hopp som jag kan bränna. En sak som mi dotter såg på ett kort som Emelie hade på sina föräldrar var en text som löd ungefär så här.
"Jag har valt dig  xxx och Emelie framför mina andra barn".
 
Det var inte så lätt att svälja för min dotter. Och när det skulle tömmas i Emelies lägenhet, oj oj Frun var hos grannen och drack kaffe, mitt X gick runt och gjorde ingenting, Camilla, Thomas bar och släpa på allt, min svärdotter fixa i köket,  Så vad är det för snack att Camilla aldrig hjälpte till? Det att sängen skulle stå hos Karlssons är en lösning som skulle vara i en till tre veckor, Alla kartonger var där hela Emelies bo hag var hos dom.
 
Det hade varit mer humant att förvara dom i ett förråd från Pelikan. Det var så jobbigt att alltid se Emelies säng gavel stå där, Camilla mådde så dåligt, hon var också med hemma hos Emelie när hon hade avlidit och låg i denna säng. Men det räknades inte, för hon var ju bara Camilla, detta har skett många gånger under Camillas upp växt vilket jag tycker är sjukt. När Thomas flippa ur av att se sin fru leta som en galning efter några små handdukar och något gammalt smink som saknades påstod fru X att Camilla snott.
 
Det grundade sig i att Camilla lånade en väska av Emelie när hon levde och nu var den kvar hos Camilla. Så enkelt är det till förklaringar. Men det är inget mitt X köper för han har en förmåga att det är som han säger. Det finns bara en väg och det är hans väg, allt annat är fel och det kan man inte ens fundera på. Ja det är en mycket sjuk man som finns på andra sidan min blogg. Det är så då att jag låser den och han kan inte se den.
 
Det gör att jag kan skriva vad jag vill nu utan att jag måste tänka mig för vad jag skriver, som mina gravrundor, nej nej jag får inte tända ett ljus hos Emelie, det är hellre mörkt och tråkigt där än att jag skall tända ett ljus. Hur sjukt är inte det. Jag hoppas att det är någon annan som åker och tänder ljus där, men jag är ju där ofta väldigt ofta så jag tänder ändå. Jag saknar henne också väldigt mycket.
  
Jag har nu tassat runt i pyjamas hela dagen, tagit lite te och bara haft det super. Jag tror jag skall se till att komma in i duschen så jag har gjort något av mina dagliga rutiner. Ari har åkt iväg och skall spela på hästar, och Camilla ringer och vill bjuda på middag i kväll. Så det blir nog mat på Brinken i dag. Ari kommer hem och sätter sig först i fåtöljen men lägger sig på soffan och skall bara vila lite. Han somnar.
 
Så nu är han vaken igen och jag har hunnit med att duscha också. Min duschslangen gick sönder så jag måste köpa en ny. Inte roligt alls. Nu så är det bara att ha en skön eftermiddag och låta allt komma som det vill. Jag har så pass bra koll på det mesta och jag vill bara njuta av dagen. Vi skall förbi Linus innan vi åker ner till Brinken. Jag tänder ljus hos Göran och Linus. Har inget att ställa hos Emelie. Men det är säkert någon annan som kan göra det.
 
 
Middagen blir så god och så nöjd vi alla är, det är Thomas som har gjort i ordning allt. Pasta, svamp, creme fraiche med smak, det blire en härlig röra och kycklingbitar i. Så gott, njuter av varje tugga. Som jag skrev, alla älskade den. Super god Thomas. En film och kaffe/te. Ari blir väldigt tröt slumrar in och då frågar jag om vi skall åka hem. Det blir bra tycker han. Camilla och Thomas skall tända marschallertill Linus, sen kommer hon förbi och hämta mediciner från sina låder som jag har här.
 
Det blev allt i dag så jag hoppas att allt blev bra för dig också.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0