Alla hjärtansdag och middag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2100214
och det är Valentin  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Release"
 
Mindfulness
 
 
Ha en anteckningsbok bredvid sängen och skriv ner
de drömmar du kommer i håg så fort du vaknar.
Drömmarna faller snabbt i glömska men så
här kan du fånga dem innan de försvinner.
Dröm sött.
 
Då är det en ny dag, det är söndag och till och med "Alla hjärtans-dag", så är det då man skall vara extra kärleksfull eller är det då man känner extra för familjen eller hur kommer sig att vi fira den? Jag själv firar alla dagar som jag får och som jag kan göra gott på. Jag kan känna att just denna dag är lite extra mot min man då. Han kan ju komma lite i bakvattnet när jag gör annat. Jag älskar inte honom minder för det han är min klippa och min stora starka man.
 
Ja men i dag är han lite extra och får extra mycket kärlek från mig, sen tycker jag om att skicka hjärtan till familjen och barnbarnen. Jag skickar upp till himmelen och mina nära och kära där uppe. Massa kärlek till er alla, ni är så saknade. Jag skickar ett extra hjärta till Linus. Mormors Superhjälte, super krigaren som kämpa så länge, så hårt.
 
Det är bara att säga ha en fin alla hjärtans dag i dag och ge utrymme för att vara vänlig i dag, le kanske till någon du möter, Säg hej i trappan/hissen där du bor eller i affären du handlar i. Det är bara att ge en liten glädje spridning så folk känner värme. Inte svårt inte alls. Det kan leda till att du alltid ler, hälsar eller bara sprider glädje.
 
Denna morgon är lite speciell för jag har sovit en sovmorgon som heter duga, 07,45 det är inte illa, inte illa alls. Jag är väldigt glad och känner mig utvilad, inget ont i huvud, bara ryggslutet. Jag börjar få problem med det delen igen och det är inte alls vad jag vill. Så trött så jobbigt, med ryggen alltså.
 
En för middag med min man som sitter bredvid mig och pangar på spelet på datorn, hörlurar och det är ju bra för då slipper jag höra det. Jag lyssnar på mjuk musik och det är så skönt för kropp och själ. Jag vill ju ha en lugn och uppvaknande för att se till att få den bästa dagen som möjligt.
 
Jo jag vet jag bestämmer själv vad som skall göras, det är bara det att jag vill inte ha höga ljud på morgonen. Viktigt att vakna lugnt och stilla. Det ger mig en bra dag och att man slipper hjärntrött het så att säga. Jag vet att det kan leda till huvudvärk för mig, och det vill jag inte ha. Så mjuk musik och bara avkoppling. Inga hastiga ljud eller rörelser. Det blir bäst så.
 
Frukost och allt annat är klart så jag kan börja min dag som jag planerat. Skall alldeles strax tala om att han, min man skall med mig och handla. Undra hur han tar det? Det återstår att se. Ja då kör jag på med denna förmiddag och gör det bästa av den och njuter av allt. Så kan man känna sig glad och nöjd.
 
Min man skall följa med mig till COOP i dag, det händer inte så ofta men det kan vara bra att röra sig. Så vi åker iväg, han hämtade sin lur och upptäckte att det låg saker på sängen. Det är ju alla hjärtans-dag så jag fixa lite till han. Själv glömde han bort det, och vet du det gör inget för jag kan ge honom saker utan att  vilja ha saker tillbaka.
 
 
I affären går det bra, han går och håller sig i vagnen så det är ju bara att hoppas att det är bra att röra sig. Han går sakta och är koncentrerad till 100%. Inga hastiga rörelser och inga plötsligt saker, för då gör det ont. Han går där och ser ut som han haft en stroke eller något åt de hållet. Jag tror att det var lite bra att han kom ut. Han hittar en choklad ask till mig, ett hjärta. Fina gubben, tack.
 
Väl hemma kommer all in där det skall och jag kan nu sätta mig på soffan och ta en te medans Ari tar kaffe. Det är visserligen skidor på tv:n och jag är inte intresserad. Men jag sitter med han ändå. Det är väl så man gör med sin kärlek, sin livs partner. Det är bara att ha en bra dag tillsammans. Så nu tar vi en eftermiddag till oss.
 
 
Jag och gubben är bjudna på middag hos Camilla och Thomas i dag, det blir en super duper middag, kyckling bröst som är delad en bit med mozzarella ost och lindad bacon runt, den intas av med sallad, jag dricker vatten så klart eftersom jag måste se till att inte få i mig för litet vilket händer väldigt ofta.
 
Det var en trevlig kväll och nu skall vi ta oss hem, det är bara att åka och det är en kväll som bara är hur bra som helst. Lugnt och skönt och jag kan säga att min dag är så perfekt, jag är nöjd med den. Vad annars kan man ha gjort bättre? Inget för jag har alltid varit noga med med familj/vänner. Nu skall jag lägga mig tror klockan är så där21.50 så man kan titta på nyheter och sova sen.
 
Ja det var denna dag och som jag skrev, är nöjd med min dag. 
Jag har det jag har och jag skall göra mitt bästa
med det. Tack för i dag.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0