Dagen ger glädje

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 2100218
och det är Frida & Fritiof som har namnsdag.
 
 
Ur boken 
Kärlek
 
Ändrar du på din älskade
kanske du slutar att älska.
Sluta aldrig att älska.
 
Dagens ord "Responsibility"
 
Mindfulness
Lyssna på tystnaden
 
Då har jag en torsdag och ingen vanlig torsta utan det är middags torsdag, det kan betyda att jag skall äta hos Camilla i dag. Så jag börjar från början och ser till att morgonen är så bra den bara kan och att jag nu kan starta dagen efter som frukost och allt annat är klart. Man har lite planer i dag så det är väl bara att sätta fart. Daglig rapport om min man, han har ont och det är jobbigt men jag ser en liten förbättring. Det är ju positivt.
 
Han vill till jobbet och det är jobbigt för han att bara kunna sitta men lite bättre är han. Så det är jag väl nöjd med, det är i alla fall inte sämre. Han kan ta astmamedicinen nu lite bättre, det kommer nästan hela vägen ner till lungans boten. jag har nu bara att sätta plaggen på så är jag redo för denna dag. Skall ta Bee till Brinken, möte på G.
 
Det är bara att hänga på och se vad som kommer att ske på mötet, det går bra och alla är nöjda. Det tar dryga timmen men nu är vi på väg mot Tuna, glömde en sak hemma. Jag tror att det är min stressade hjärna som är trött och att jag verkligen behöver ha den i viloläge ett tag. Men inga problem för jag är inte i Kina så jag kan ju hämta de jag glömt hemma.
 
Vi skall ta en liten paus och lunch innan det är tandläkare för Camilla. Det är bedövning och borra. Jag väntar tillsammans mad Malin som har kommit till Tumba. Hon skall ut på praktik snart och det blir ju kul för henne. Hon pluggat på högskola till förskole pedagog. Ett bra yrke för man behöver ju förskolor i framtiden också. Så nu är Camilla klar och vi skall vidare till Brinken. Vt tar ett stopp hos Linus.
 
 
Det blir gofika och en serie och tiden bara försvann. Middag som består av kyckling paj och grönsaker. Man är helt super mätt så det var riktigt gott. Lite te och så lite snack om allt möjligt. Thomas har hittat roliga filmklipp på Tik tok. Det är skönt att kunna skratta och känna sig avspänd. Jag tror att det är bra för energin i kroppen. Man måste skratta ibland för att överleva sorgen jag har.
 
Då så hemgång för mig och tack för i dag Karlsson. Vi ses i morgon igen då jag och Camilla har sjukgymnastik. Det är bara att köra på och hoppas kvällen blir lika bra som jag önskar mig. Just nu sitter jag och dricker lemonad, massa citron och det är så gott.
Ha en bra kväll och ta hand om dig.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0