Denna dag är en lugn dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2100203
och det är Disa & Hjördis  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Play"
 
Mindfulness 
 
Känn passion inför allt och
alla som korsar din väg.
 
Vaknar upp med en lättare känsla i skallen och sen att man har sovit länge. Klockan är faktiskt 08,30, och det kallar jag sovmorgon. Det är så skönt denna dag kan bli bra och jag har en känsla av att all blir så bra. Inget är jobbigt just nu och min kropp känns super bra. Det bli så bra och man kan njuta av att bara vara.
 
Har inga stora planer i dag då vi bara har samtal via telefon. Vi kan ta det lugnt och bara ha en bra dag. Frukost är klar och vi kan fortsätta njuta av dagen. Jag skall ju hem i eftermiddag men just nu skall jag bara ha en bra dag.
 
Eftermiddags fika och jag är nöjd med denna dag, inga måsten och inget farande hit och dit, bara lugnt och stilla. Hur bra är inte det? Jag kommer att njuta av denna dag till fullo hela dagen. Så det så. Men klockan går och nu skall jag handla mat, för min son har inte tagit fram något från frysen, det glömde han.
 
Så vi tar pyttipanna till middag, han skall också göra gräddsås till det skall tydligen vara gott så nu är det dags att prova Juhanis sätt på pyttipanna. Det är gott och det kan jag allt leva med. Så kan jag ha en kväll med gubben som också kommer hem i kväll. Vad mer kan man önska sig en onsdags kväll?
 
Jag skall nu göra kväll och hoppas att den blir lika bra som denna dag.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0