Denna dag är på gång

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2100209
och det är Fanny & Franciska  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Expectancy"
 
Mindfulness 
 
 
Lik molnen på himlen
är allt i ständig
förändring
 
Det är bara för mig att starta en ny dag och en bra dag. jag kan säga dig att man bestämmer själv hur man vill ha dagen, då menar jag goda handlingar och positivitet. Jag menar om man skall vara djävlig, elak eller något negativt kan man ligga kvar under täcket och fråga ställa sig  "hur bra är detta"? Jag har alltid en förhoppning om att dagen ger mig det som jag är värd utifrån mina handlingar.
 
Det är så jag har gjort länge, min mamma och pappa lärde mig att vara ärlig och se till att mina närmsta mår bra. Med detta menar jag inte att man skall ta vad skit som helst, nej det skall man inte. Jag tror att det är viktigt att jag själv är ren och har sopat framför min dörr, jag vet vad jag gör och hur jag ser på olika saker. Jag kan bara säga att det är ur mitt perspektiv och det är och räcker bra för mig.
 
I dag har min man väldigt ont och det är lite synd om honom, men som jag sa tidigare, är huvudet dumt får kroppen lida. Det är så jag ser på det min man ser det så klart på ett annat sätt, ja det accepterar jag. Jag tycker han bör gå till en läkare för att se om revbenet är av eller om det är en spricka. Men envis finne så vill han inte gå.
 
Nå väl min frukost är straxt intagen och jag kan ha en skön morgon med lite att göra, helst. Efter träningen i går så är jag liksom lite slut i leder och muskler. Så det är bara att ta det så lugnt i dag. Jag har bara en sak på agendan i dag och det är ju det jag kommer egna mig åt, Camilla skall fixa nya naglar till mig, och jag har tydligen slagit i mitt lillfinger så pass att den lätta från nagelbädden en smula.
 
Ingen färg på den i dag då jag måste läka såret först (ett pytte litet sår men ack vad det känns) men lite annan färg på naglarna i dag. Jag är ingen rosa tjej men det blev det ändå. Jag är ju nöjd trotts att Camilla var tvungen att fila ner alla naglar eftersom lillfingret blev 1.5 cm kortare.
 
 
 
Så lunch har man intagit och nu skall man jäsa på soffan, det var sallad i dag och det är bra för man skall väll ha en bad kropp till sommaren eller så skiter jag i det för jag är ju nöjd med det jag har. Det är väl viktigt att känna sig bekväm som man är för det är ju ändå jag som har min kropp.
 
Det är lite te/kaffe time och här kommer herr Karlsson hem. Kul han är en sådan fin kille med hjärtat på rätta ställe. Inga konstigheter här inte. Så lite snack om hans dag och våran dag. Det är ju bara att säga att mitt sällskap är super. Jag har en tur att ha så fina svär döttrar och svärson. Inge snack om saken kan jag säga.
 
Åker hem och skall nu göra middag till min haltande man som har lite mer ont i dag. Det blir ju värre ett par dagar innan det blir bättre. Så kyckling i dag då, det blir bra. Juhani går och möter Ashani så maten blir klar tills dom är tillbaka. Nu skall jag bara njuta av kvällen och se till att jag får den som jag önskar, lugn och stilla. En film sen kanske det kan ju vara på sin plats.
 
Då tar denna dag också slut och jag skall lägga mig.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0