Det är dagen med skön ledighet

 
 
 SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2100220
och det är Vivianne som har namnsdag.
 
 
Ur boken 
Kärlek
 
Du fyller mina händer med de bokstäver
som stavar kärlek.
När du tar mitt namn mellan dina mjuka
läppar lyser det,
sjunger som marmor!
 
Dagens ord "Integrity"
 
Mindfulness
 
 
Lär dig att bli medveten om din andning och
visuallisera hur varje andetag fyller din kropp.
Några få ögonblicks medvetenhet hjälper
dig att känna dig lättare och gladare.
 
 
Då skall jag starta min dag med att bara ta djupa andetag och känna efter om jag är redo för en lördag med lite lugna minutrar i. Ja det kan sitta fint tycker jag. Jag behöver faktiskt inte göra   någonting om jag känner för det. Jag har bara lust att få vara det jag vill och det passar mig så bra. Jag hoppas att det blir en bra dag med saker jag tycker om.
 
Som min frukost och lugn och ro när den intas. Skön avslappnad musik för att stärka mitt inre som kropp och själ. Bara njuta av varje stund och må bäst med allt jag gör. En sak i taget, en minut i taget. Man skall vara stark och man skall bara ta sig igenom en dag i taget. Det är ju galet vad saker och ting är viktigt för att du själv skall klara dagen.
 
När man hamnar i ett läge där det blir stort tryck på dig och ditt hjärta så kommer det att märkas tydligt hur mycket ett lugn och ro kan betyda, samla tankar och att bara få göra det som är bra för en själv. Jag har nu anammat min sak och försöker få varje dag att gå någorlunda bra. Så det är ju bara att kunna få dagen att passera någorlunda bra. Så nu skall jag allt ta tag i min dag och hoppas på det bästa.
 
Det är en sväng ner till Brinken skall lämna några saker, tar en te med Karlssons och snackar lite. Det blir trevligt. Min man skall iväg och spela på hästar så det är ju okej. Jag skall också hämta Juhani han skall hjälpa mig med att bära kassar. Ashani skall handla till maten så det blir ju super. det tar sin tid efter som man skall hålla avstånd.
 
Nu är vi i alla fall klara och kan ta av masken, det blir så varmt under masken jag bara dör. Vi är klara nu så vi kan åka hem då. Hemma och uppe så kan jag få in allt som skall in på sin plats. Där kommer min man, han har hittat ett nytt ställe att lämna in travet på, Salem. Så han var där och gjorde det han skall. Nu kan man njuta av en eftermiddag och bara sitta och relaxa.
 
Jag/vi får faktiskt besök i dag, ett fikabesök som kommer och hälsar på det är ju hur kul som helst. Thomas och Camilla vill ha lite fika paus så det blir så trevligt, här kommer dom och det är ju en påse bullar också. Men det låter ju hur bra som helst. Vi snackar och hittar väldiga roliga saker att prata om. Det är ju sjukt kul att kunna släppa dagen för en stund.
 
Middagen hade varit bra om jag hade tagit en bild, men den glömde jag totalt bort. Ja vilken god mat och jag kan säga att Ashani vågar göra så mycket nya saker, detta var inte första maten hon försöker sig på. I korta drag, det är grytbitar, tortillabröd dom små, en stark mexikansk sås som hon har gjort som en pure. Man friterar brödet, lägger köttet i viket i hopp och doppar bröder i såspurén.
 
Visserligen tar köttet och kryddor en lång tid att koka, köttet skall vara redigt kokt så det faller sönder. Men jag lovar det var värt att vänta jag lovar. så gott, vilken tur jag har som får chansen att smaka på massa go mat. Smaken är så otroligt gott. ja då så nu kan man bocka av middagen och det är ju bara så bra.
 
Jag har en bättre dag en dom som passerat, men det är ju lite tungt och det kan jag inget göra åt. Jag har bara en sak att fundera över, det är att jag skall försöka få en eller fler bra dagar efter varann. Så det är ju en träning som heter duga. Jag kommer alltid att bli påmind om att mitt barnbarn är så saknad. Men jag jobbar med det själv och låter min omgivning inte bli för mycket på mind eller utsatt. Jag hanterar min smärta på mitt sätt och det går bra tycker jag.
 
Det är nu dags att lägga mig och se lite tv och det känns ju super bra, jag har inte så mycket att göra nu så jag kan tacka för i dag och hopp du kan ha en bra kväll/natt.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0