Det är träning i dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 2100208
och det är Berta & Bert  som har namnsdag.
Vecka 6, dag 39 på året.
 
Dagens ord "Education"
 
Mindfulness 
 
 
Minska antal punkter på dagens "att göra" -lista och avsätt
en längre sammanhängande tid till att göra ingenting.
Gör mindre och göt det du måste göra
långsammare, mer innerligt och
mer fokuserat.
 
 
Jag är på gång igen för att ta tag i denna dag som är en ny vecka och det är bara att njuta av den. Jag skall ta min frukost nu för sen skall jag iväg på sjukgympa så ingen tid att förlora, jag måste hinna njuta av min frukost i minst en timme. Andas och bara njuta.
 
Det blir att fara iväg till Brinken för att hämta Camilla, hon skall ju också till Aleris på sjukgymnastik. Så det är ju alltid kul med sällskap, det tackar man inte nej till. Så en te hinner jag med och så var vi klara för avfärd. Det tar inte så lång tid det är bara att köra.
 
Jag älskar Bee fast han är en frysbox. Det är så härligt att ha en liten bil igen och han är allt jag behöver. Känner mig fortfarande fri. Dock blir det inga långresor då jag inte orkar köra långt. Men runt om i Tumba går alldeles utmärkt. Man skall välja sina mål och man skall också kunna känna att det inte blir påfrestande för ryggen. Två operationer på ett år skall väll räcka.
 
 
Nå väl nu skall vi träna, jag skall se till att få en starkare rygg och då  blir ju allt bättre och känns mycket lättare med bilen. Så vi håller tummarna. Det var 45 minuter med redskapen och sen är man klar. Tillbaka till Brinken för te och senare lite lunch. Så bra att man kan slappa nu efter så man inte har så ont vill jag lova.
 
Jag blir kvar där en stund och vi kollar på Supernatural och te/kaffe häller vi i oss. Dagen är så lugn och skön. Jag skall snart åka hem, min man är hemma och är fast i soffan. Efter gårdagens vurpa är han en mycket skadad man. Han är inte alls bra, fattar inte att han kan ta motorfordon på allvar. Det är ingen leksak. Nog för att han ville ha en leksak, men ändå.
 
Camilla och Thomas har ett ärende att ta tag i nu på eftermiddagen. Så nu kan jag lätta hemåt. Min man har tydligen sovit i fem timmar enligt vår son, som är ledig i dag. Han har också ätit ser jag det är ju bra. Hoppas det blir bättre med höften, revbenen och armen. Tokig man i strumpeband.
 
Då så är jag klar för att äta kvällsmaten och det blev kotlett, potatis, gräddsås och god smörgåsgurka, så gott det blir lite tv innan kvällen går över till sov tid. Min man spelar en kort stund för han är väldigt öm och har så ont i revbenen på höger sida. Det ser inte ut att det blir sent i dag, är vansinnigt trött i dag. Nu skall jag då bara njuta av denna kväll, hur länge det nu blir.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0