En bra dag med massa te

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2100210
och det är Iris  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Synthesis"
 
Mindfulness
 
 
Poängen med mindfulness är inte att sluta tänks
utan att lära sig se tankarna på rätt sätt.
 
Då kan jag bara säga att det är super kalt i mitt hus, jag har bara åtta komma sex plusgrader i huset. Hue skall man överleva istiden i lägenheten? Så galet det är och så jävla tufft det är att stiga upp på morgonen. Inte alls kul, jag är ljusblå om mina händer. Tur så kan jag lite hand gympa så jag inte stelnar helt. Lite boll tryckande, lite finger spreta med ett gummiband ja man kan göra annat också sitta på händerna.
 
 
 Men varmt te blir desto bättre. Just nu har jag tänt ett ljus på Barncancersidan. För alla barn som drabbas av barncancer (barn mellan 1 - 14 ), det är en stor del som klarar sig i dag, hela 85 procent. Men många dör av sin cancer och även följdsjukdomar efter skador i kroppen.
 
Mitt barnbarn lämnade oss för 6 månader sen just med den av cancer formaena som det inte finns någon som helst botemedel till, än. Jag vet att forskare håller på att forska på detta och att det är viktigt att just denna form kommer upp i ljuset och att det är en satans kamp för barnen som har det. Jag har läst om andra länders utveckling, det kan förlänga liv ett tag med barnet som testredskap. Utgången är den samma. Barnen dör.
 
Jag önskar av hela mitt hjärta att detta inte alls skall drabba barn, det är fruktansvärt. Jag har en enda önskan, att den dödliga barncancer går bort nu, ja även de andra diagnoserna också. Inget bar skall behöva gå igenom detta. Så fruktansvärd ploga för barnen. Jag skulle vilja kunna ge barncancerfonden så mycket pengar att dom kunde forska större och mer. Tänd ett ljus för barnen.
ljus.barncancerfonden.se
 
Att leva med en smärta att någon går bort av en sjukdom är så fruktansvärt och jobbigt. Visst finns andra saker också, men just detta är lite nära för m8ig och jag brinner för det. Jag kan inte alls förstå att detta skall hända på 2000 talet. Vi har varit på månen och utvecklat el bilar och andra storverk, men barncancer är inte alls utvecklad lika stort.  Visst 85 % av cancern går att bota, men sen är det följd sjukdomar. Dom skall ju inte heller komma.
 
Nu blev det mycket om detta, jag har många funderingar kring denna lilla cell delningen som går fel och heter cancer. Alla kan få den och det är just därför den skall ligga längre fram i forskningen, det är inte mer än rätt, tycker jag i alla fall. Andra tycker annat och det är okej jag skriver bara min åsikt. Så nu skall jag fortsätta min dag och hoppas på bättre tankar kanske.
 
Frukosten som består av två delar blir nu intagen, i alla fall den första delen, yoghurt med musli. Den andra tar jag med Camilla när jag kommer dit. Det är en tidig morgon och jag är på väg ner till Bee nu så vi skall försöka få lite värme i bilen. Det är rena kylskåpet här inne eller rättare sagt frys, Har is på insidan för att det har varit så kalt i natt. Nu vill jag och Bee ha värme tack, mycket värme.
 
Hos Camilla tar jag en te med smörgås, det var gott och sen blir det snack och lite mat lagnings program och det är väldigt intressant att titta på många läckra saker gör dom. Men vi skall också planera vår dag med att fixa mina naglar. Så gammalt skall bort och jag skall ha ny färg. Det blir ju skit bra tycker jag. Men vi får ta det i etapper för hon har sitt problem med höften som inte blir bättre.
 
 
Det blir som sagt borttagning först, sen tar vi lunch. På det tar vi en liten paus och tittar på tv. Jag blir ju alltid så trött efter jag har ätit. Men vem säger att man inte kan ta en siesta och bara dega. Vi åter går till att målar naglar och avslutar med topp lack. Dom blev också fina helt en annan färg än vad jag kanske skulle ha valt, men jag tycker att det är kul med andra färger nu så jag provar och nu är jag nöjd så klart.
 
Vi tar en te/kaffe och lite Supernatural. Det blir en bra eftermiddag. Jag har lovat Camilla att fixa till kompisarna, dom skall ha lite nytt i huset och lite mat. Nytt vatten och lite gos. Dom är ju så fina Linus kompisar Mario och Luigi. Lite mer te vill jag ha och nu är Thomas hemma så vi kollar på en serie med killarna frånTop gear. Dom provar olika saker och i detta avsnittet körde dom båt och hade stora problem, vilket äventyr dom har. Så kul kan jag lova.
 
Jag skall nu hem men tar ett stopp i centrum, skall hämta medicin till Juhani och Camilla. Jag går ju ändå förbi och då kan jag ju hämta. Det jag måste ha från affären är potatis, kött, juice och sallad. Då så klar och då skall jag bara hem, Min man försöker att laga mat men har det tufft med att röra sig. Han är nog mer skadad en vad han tror.
 
Ja lite mat som sagt, ungs stekt falukorv, makaroner det blir ju gott och jag hoppas att det är så här jag njuter av att inte laga mat. Det är ju bra så. Nu skall vi ha en mysig kväll och titta på en relativt ny film med Tom Hangs. Skall sova sen och ha en bra natt. Så jag säger väl att dagen är slut nu och hoppas vi ses i morgon.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
 
SUPER GRANNY 
Vissa bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0