En tvätt dag igen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tfredag den 2100212
och det är Evilina & Evy som har namnsdag.
 
Dagens ord "Expectancy"
 
Mindfulness
 
 
Vårt sinne är fullt av självkritik, något som skapar ett
ständigt buller i våra huvuden och ofta hämmar oss i livet.
Var medveten om detta och försök se hur det begränsar
dig och hur det på värkar dina beslut.
 
Då är det fredag, jag brukar tycka denna dag är väldigt bra för min man skall komma hem. I dag är han ju hemma, han är ju skadad efter en olycka för snart en vecka sen. Det är så jobbigt och så jävla klantigt av han. Hoppas han blir bättre, med det är snarare att han är sämre. Natten som va har han låtit hela natten. 
 
Nu skall jag äta min frukost och njuta av lugn musik och bara njuta av tystnaden. Så otroligt skönt och avslappnat för kropp och själ. Det är ju det jag måste hinna med innan jag skall sloss med tvätten. Man måste ha en lungn och skön morgon med allt som jag behöver. Min dotter kommer till mig, det är ju så bra för då har jag hjälp med tvätten.
 
Jag går ner med den och och laddar maskiner med tvätt, och det är väl lite typiskt att en maskin är sönder. Att ha en tvättstuga i ett hög hus med nio våningar och sex lägenheter på varje plan, då slits maskinen ut rätt fort. Tvätt passen är fullbokade vecka efter vecka. Man skall helst boka nästa tvätten när man har startat maskinen på det pass du har.
 
Svårt att få bra tider och det är ju bara så det blir i ett höghus. Så nu är tvätten på och jag åker upp och tar te med min dotter. Det känns så varmt och gosigt att hon är här med mig. Jag kan inte vara mer tacksam än så. Hon finns här för mig och jag finns här för henne. Vi stöttar varann och det är ju det som är en fin relation.
 
Jag har hört att en kärlek mellan en Mor och Dotter är speciell och evig. Så det är ju så fint av henne att hjälpa mig. Det är ju så det funkar, tyvärr blir det ju den som bor närmast som hjälper till mest. Det är ju helt okej också. Man är ju bara så till naturen så att säga. Stor träffar gör man till jul och midsommar, Då kan man samla hela familjen på en och samma plats, eller när man fyller jämt kanske.
 
Nå väl det blir som det blir och har en alldeles utmärkt ralation med barnen, som man ser i bland och hör ifrån i bland. Det är ju väldigt fint och roligt när man ses och det blir stora minnen för livet. Så nu skall vi allt ha en bra dag jag och Camilla. Som vi alltid har. Med tiden är tvätten klar, Ari fixar lunch och det är väldigt bra. Vi skall ner till Brinken sen och låta min man få vila i fred med sin smärta.
 
Han har väldigt ont och han har fått ett över och ett undre revben som är skadat. Tänk om han hade röntgat sig i måndags och bara fått veta sina skador som han har, det är så typiskt killar, varför skall man gå till läkaren? Jo man kan få starka värktabletter så smärtan inte känns så mycket. Jag är trött på hans jävla nej, nej ingen läkare, det går över. Ja det är klart det går över.
 
Men det kan underlätta att man har värktablett eller hur? Ja killar är ett släckte för sig, nu finns det ju tjejer som också är så, det är ju klart. Så man kan ju inte bara gnälla på killar. Så då kan jag i alla fall säga att min man är en skitgubbe som inte har orkat röntga sig. Så nu skall jag fortsätta min dag som nu är över lunch. Jag och min dotter åker ner till Brinken för att bara hänga ett tag.
 
Det är då min man får lugnt omkring sig, ingen är hemma och kan störa han. Han bara kan vara själv. Vi tar en eftermiddag med olika saker att göra eller man hinner inte så mycket av det då. Thomas kommer hem och det är då dom skall iväg en stund, och jag tar Bee hem. Jag skall hämta Juhani för vi skall till Linus och tända alla ljus och se till att det är fint med massa ljus och kärlek.
 
 
Vi möter Thomas och Camilla på plats och det är. Det är trevligt att träffas och vara tillsammans och lyser upp hans plats och det är varmt i mitt hjärta när jag är där, Det är ju bra att tända lite här och där och se vad varmt och fint det blir.
 
 
 
Nu skall vi hem och det är Pizza dag för oss eller ja det blev det. Det blir film också så det är tvåan på Ante-man. Så kul att ha en film kväll med sonen och hans flickvän. Vi har en tårta också till Ashani för hon ville inte ha något i går så i kväll går det ju bra. Så vi har en bra kväll. Gubben kan inte sitta i fåtöljen för han har så ont. Det kommer att blir en jobbig natt, han har så ont och det är så jobbigt.
 
Vi tittar färdigt på filmen och sen är det sent och dags att lägga sig. Jag frågar min man om han skall lägga sig, jo då han kommer, gissa om han kunde lägga sig eller inte. Vi höll på i 10 minuter, till slut kom han upp i sängen och kunde lägga sig. Han kan inte spänna en enda muskel på höger sida. Det blir en jobbig natt också.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0