Färg på tillvaron

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2100224
och det är Mattias & Mats som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
 
Kärleken involverar alla
sinnen - också det sjätte!
 
Dagens ord "Beauty"
 
Mindfulness
 
Kärleken kommer och går
likt moln på en stormig himmel
Medveten andning
är mitt ankare.
 
Mitt i arbetsveckan är det i dag, det är ju så att man räknar arbetsveckan måndag till fredag, sen kommer ju helgen. Men i dagens samhälle har man inget sådant, många människor jobbar sex dagar i sträck om inte sju. Helgen har kommit bort lite, för nu mera jobbar man måndag som söndag, onsdag som lördag. Inga konstigheter. Jag det blir ett himla jobbande.
 
Jag mins när t.ex. söndag var söndag, affärer var stängda, kontor, banker och posten var ju stängda det var sjukhus ålderdomshem ( eller som förr, i dag är det indelat lite annorlunda ) taxi, tågtrafik, biograf som var öppna. Nu är så gott som allt öppet, kontor, är stängda. Men det är nog snackat om detta. Jag skall fortsätta min dag och göra den till en super dag.
 
Det är ju så då att min dotter har kommit och skall hänga här ett tag. Vi har haft många tidiga mornar här nu, det känns ju kul. Jag hoppas på fler som skall komma också. Ja det blir en lugn förmiddag och jag rensar ur lite saker här och där. Det blir inte så svårt att kasta, får ihopp en kartong med udda glas och andra saker jag inte bill ha, Nu tar vi kaffe/te och sen börja vi med lunchen. Det är sen dags att åka ner för att fixa naglar på höger hand.
 
Så är det lite mer te för min del. Vi blir klara och så kommer Thomas hem. Det är ju bara att då säga hej då och att sen försöka få i sig lite mat. Inga saker som kan vara mer skönt är att få en middag som redan är klar. Jag snackar med Pernilla och de trassliga hon har just nu. Det är inte alls så konstigt. Jag vet hur det känns att få oroliga informationer och sen också inte få den hjälp man vill ha. Jag finns här för dig bonus dotter och självklart för barnen också.
 
Vi skall försöka ses på tisdag så det ser jag fram emot. Ja det är bara så och nu vill jag att du ringer när det blir jobbigt, det är ju det som mammor är till för. Så krama familjen så hörs vi igen. Nu tar jag o0ch gör kväll vilket innebär att jag skall spoffta en stund. Så vi hörs i morgon då kommer det en annan tex, och vi får då se hur den dagen blir.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0