Hur skall man ta sig igenom detta?

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2100203
och det är ingen namnsdag som har namnsdag.
 
Dagens ord "Education"
 
Mindfulness 
 
Glädjen finns överallt:
I jordens grönskande täcke,
I himlens blåa lugn.
 
Det är en morgon med snöfall och minus tre. Det är bara ta ta på sig varma kläder och ett leende så skall denna dag också gå som jag har förväntat mig. Ja det är bara att se till vad jag vill göra och försöka upp nå det och få en bra dag. Glädje finns runt omkring mig det är bara att se den och ta vara på den.
 
 
Ibland kan det vara jobbigare men allt fint man har skall man ta hand om, vårda och se ljust på allt. Det kan kanske kännas tufft med ha tillit på dig själv så kommer det att kännas bättre. Jag har en stunds avkoppling nu med min frukost och ett ljus tämt. Mjuk musik kommer ut från högtalarna och det är ett lugn i huset, så skönt att börja min morgon så.
 
En sväng ner till Brinken kan vara på sin plats så jag skall se till att komma iväg det blir ju super bra. Har bara lust att sova igenom denna dag, ont i ryggen, ont i armar, ont i huvudet och jätte trött. Det blir inte roligare än så här. Så en te hos Camilla och lite snack om vad vi skall göra här näst. Planera något är inte så kul. 
 
Malin kom för att ta en lunch och fika med oss. Det är så kul att hon kommer ner till Camilla. Jag vet att hon får naglarna gjorda i dag och det är ju kul. Hon är svag för rosa men skall ta en helt annan färg. Spännande. Jag skall också göra mina naglar senare, dom är ju gjorda för en vecka sen. Massa te och massa snack.
 
 
 Det blev en sån där snöskottningen också. Alltså detta med plogningen är under all kritik, det är väl inte meningen att det är dom som bor där skall skotta vägen, okej att man lägger snön från tomten där men dom har en traktor som plogar. Men enligt föreningen måste vi alla hjälpa till.
 
Sagt och gjort vi fixa det och nu är jag helt slut och så vi kan nu ta te och relaxa resten av kvällen. Jag är så trött. Mer ont så klart och det är massa te inför denna kväll. Jag blir kvar efter som Thomas skall spela paddel så Camilla och jag skall se på serier och sen bara njuta av kvällen.
 
Vi lägger oss runt 22 tiden och Thomas kommer hem strax efter.
Sova och ha en skön natt.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0