I dag blir det kul

 
 
SUPERFARMOR BLOGG 
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2100223
och det är Torsten & Torun som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Kärlekens ögon ser
inga fel.
 
Dagens ord "Play"
 
Mindfulness
 
En bra mindfulness övning är set som på engelska kallas
för "non-attachment" och som går ut på att släppa
taget och inte klamra sig fast vid föreställningar
saker och idéer, ibland blir det inte som
man har tänkt sig - lär dig att
acceptera det.
 
Min dag har nu börjat och jag vakna faktiskt klockan 05.50, så det kan jag lätt säga är en sovmorgon för mig. Det är inte lätt att få bort dessa tidiga mornar, men jag jobbar på det väldigt stenhårt. Jag vill inte alls vara den som är den men det skulle vara skönt med en skön sovmorgon nästan varje dag i alla fall. Den kan ju komma sen eller så kommer den aldrig. Nu skall jag i alla fall ta tag i denna morgon och göra den bäst för mig. 
 
Camilla kommer och vi tar lite morgon fika och sätter oss i vardagsrummet. Det blir lite tv och lite snack. Jag har ju fått sovit ut lite så det känns så bra. Jag hoppas min dag blir lika bra, det är ju det som är livskvalitet. Att bara kunna ha en bra dag där allt fungerar och att man inte alls behöver känna så mycket av sorgen jag bär. Men det är bara att jobba på den och se till att ha lite roligt.
 
Så det blir en förmiddag hos mig och sen skall jag och Ashani i väg, Camilla hänger på. Vi åker till Hornbach för lite djur saker som Ashani skall handla. Camilla blir hämtas av Thomas. Dom skall göra något så det blir väl bra det. Nu så är Juhani med oss och vi skall fixa flyttkartonger. Nu skall min son bjuda sin mamma på lunch, alltså blir det Thai mat.
 
Vi kör förbi Tumba, Juhani skall hämta ett packet. Så är vi på väg hem. Det är skönt att komma hem men jag skall ju iväg igen så det är 30 minuter hemma och hinner med att pussa på min man. Han har varit ute och promenerat i dag, det är nog bara att göra och sen är det ju bra så han får igång lungorna och ser att revbenen inte gör så jävla ont.
 
Nu skall jag till Huddinge och träffa Pia. Vi skall träffa Inga men först skall Pia handla på Lindex och hon hitta en kofta och en klappa, så kul att hon hitta något hon verkligen ville ha. Så nu skall vi möta Inga vid Melins. Ja det blir en trevlig kväll och det är så kul att ses med kollegorna. Det ger en fin samanhållning när man kan ses och när man får lära känna varann mer.
 
 
Min mat och Ingas mat
Pias mat
 
 
Vi sitter fram till stängning och maten var super, jag åt lax, Inga tog en tost och Pia en köttbit. Vi hade så kul och det är verkligen värme och härlig stämning på haket. Men dom stänger klockan åtta så då kan vi åka hem och ta det lugnt. Inga skall plocka upp sin minsta dotter och Pia skall hem och lägga foten i högläge. Jag skall hem och göra kväll och sen sova på det så tack igen för en trevlig kväll.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0