Lunch hos Karlssons

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2100206
och det är Dorotea & Doris  som har namnsdag.
 
Samernas nationaldag
 
 
Dagens ord "Patience"
 
Mindfulness 
 
 
Ingenting ät mer värd
än den här dagen.
 
Så en ny dag, det har varit en ny natt och det är inte så mycket som behöver sägas om den, har sovit väldigt bra och det är ju det som räknas. Drömt har jag gjort men det är vaga fragment jag har. Så det är bättre om jag startar min dag och ser till att det blir en super duper dag. Så först ut är min frukost, skall njuta av den och bara ta djupa andetag.
 
 
Nu skall man gå vidare med denna dag som kommer bestå av olika saker. Fixa sängen, duscha, klä mig, lunch, vila lite, fixa middag och sen är det kväll. Ja en bra planerad dag för mig och skall se nu vad mer som kan hända. Man vet ju aldrig hur dagen ser ut när man inte har redan gått igenom den.
 
Så det är bara att starta av bockning för dagen, börjar med att kolla blommorna, det har varigt kallt om nätterna så en av mina palettblad har fått frostskador. Inte så kul vill jag lova. Men skall se vad som kan räddas och vad som inte kan räddas. Många av mina pelargonier har också strukit med. Man kan ju undra hur kallt har jag haft inomhus på nätterna nu? Ja det är inte så kul kan jag allt säga.
 
Men vinden susar för bi mitt sovrum på två sidor så, det är ju Bara så det är, gilla läget så att säga. Då skall jag fortsätta med det jag höll på med, jag skall bara fixa färdigt vårt badrum sen bädda sängen. Dricker lite te och njuter av min förmiddag.
 
 
Ja just ja lunch hos Karlsson i dag, en gryta och det blir ju så mysigt. Jag slipper tänka på mat och jag slipper allt annat också, min svärson och dotter fixar allt. Så nu skall jag ta Bee och min man ner till Brinken för att njuta av lite mat och trevligt sällskap. Det är de små sakerna i det stora hela som är så bra så kul och det är just det som jag tycker så mycket om.
 
Hoppas på många fler år tillsammans och det är ju så kul att ni kämpar på i vått och torrt, jag hoppas att det blir lika fint om Grattis Karlsson på er fina dag. Det är det som räknas och det är alla små saker man gör för varann som också räknas i ett bra förhållande. Man skall alltid tänka på sin partners bästa och finnas till för varann. Som ni gör, är så glad för er skull.
 
Jag skall nu njuta av en god lunch och det blir så spännande varje gång, kryddor, smak, tillagningssättet, tillbehör, och massa kärlek i en och samma gryta. Mums detta blir så gott. Ja vi blir här ett tag och det känns så bra, har bara en sådan längtan till Linus just nu, just i dag. Har dessa känslor i bland och det är bara så.
 
Tittas på dessa fina kort som sitter uppe, han strålar kärlek och det är så fint. Han är alltid i mitt hjärta och jag har fått haft han i mitt liv i sju och ett halvtår. Alla dagar har varit unika, alla dagar har varit särskilda. Jag tror att jag aldrig kommer ta bort dessa minnen från mitt hjärta. Det är bara så, ett barn är alltid ett barn.
 
Så vi skall vidare nu för Ari skall lämna in en trav rad så klart, det är inget annat som gäller. Jag skall handla så nu är det bara att köra på för mig så jag blir klar så jag kan åka hem och lägga mig på soffan och bara njuta resten av denna eftermiddag/kväll.
 
Har ingen hunger, så jag hoppas middagen nu i kväll och det är ju inte så bra det vet jag men vem fan vill ha mat nu? Inte jag om Ari vill ha kan han fixa den själv. Jag skall inget ha. Jag tittar på lite av varje på tv;n. Det är Klassfesten på fyran, första deltävlingen i mello på ettan och Jumanji på trean. Vilket jag nu pendlar i mellan.
 
Filmen på trean har jag sätt så många gånger så det är okej att fladdra där i mellan. Mello, jag vet ju vilka som går vidare, Danny och Arvingarna, undra om jag har rätt?? Jag tittar på en repris av Klassfesten med Sarah och Martin. Lite kul är det och man kan bara titta utan att man måste följa med. Skit bra tycker jag.
 
Lite te och lite mer av min vilopaus och bara njuta av det som föregår här. Min man kommer in för att höra snabbgenomgången på Mello låtarna, sen tittar vi på filmen. Den är ändå klar snart. Vi skall också slå över på ettan för att nu se vilka två som går vidare till finalen på Mello, Yes jag hade rätt, jag viste det, kul grattis till Arvingarna och Danny.
 
Då kan jag göra kväll och bara njuta av kvällen och att jag skall snart få lite sömn till kropp och själ. Jag har nog ingen lust med mera denna dag, är nöjd och vet att det är bara att sjunka in i en härlig sömn. Så nu skall jag  lägga mig och få en bra nattsömn som över tar min härliga känsla av avslappning och falla in i drömmarnas värld.
 
  
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0