Man skall njuta av de man har

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2100217
och det är Alexsander & Sandra  som har namnsdag.
 
 
Ur boken 
Kärlek
Alla eldar slocknar
om man inte håller den vid liv.
 
Dagens ord "Surrender"
 
Mindfulness
 
När du går, gå.
När du äter, ät.
 
 
Då skall jag åter igen starta min dag fast denna dag är ny. Det är bara att in ta dagens liv och fördela den på rätt sätt och att ta det som kommer. Onödiga saker behöver jag inte ha i mitt liv och det är ju bara jag som kan bestämma det. Min morgon är nu på G och jag känner mig en aning hängig, det skall jag nu råda bot på, Lite yoga och lite ljus till sinnet så kommer denna dag också gå bra.
 
Frukost skall intas och jag har mjuk musik på och ljus tänt. Stämningen är på bra och nu kan jag starta min dag. Har verkligen inget att göra och det är så jag vill ha det i dag. Jag skall sitta och bara va i en hörna på soffan och bara känna att det är inte alls något som jag kommer att göra i dag. Det är tungt och då har jag tappat intresset för att inget känns bra i dag.
 
Sådana dagar kan man ha och det är inte alls något som jag tänker ändra på just nu så jag skall meditera en stund så min dag kan bli lite bättre. Känslan i kroppen är väldigt suspekt. Men sådana dagar får man ha och jag skall låta min jobba sig ur. Det är kanske inte så lätt, men att skuta den framför gör att det blir alldeles för mycket och då är det inte så hälsosamt.
 
Min dotter är och hälsar på igen, trevligt. Jag och hon skall ha en dag är i Tuna och bara njuta av varandras sällskap. Jag tror inte att det händer så mycket i dag men det gör inget. Vi har så mycket att stå i andra dagar så det är väl bara att vara hemma och ha go fika och se på TV. Min man har ont fortfarande, men han kan hosta lite nu i alla fall. Det är svårt för han att ta astmamediciner då han inte kan dra in pulvret så mycket som han bör.
 
Lunchen blir en pasta bolognese, det sitter bra och man kan lätt vara nöjd med det. Vi planerar vår vecka och vad vi måste göra. Det är bara att se till att allt kan vara bra då. Min man skall spela på travet och jag slår tärningarna. Det blev en rolig rad men han lämna in den. Då är det mer go fika och jag kan känna att min dag är ganska okej. Det är inte så jobbigt i dag, min kurva går lite uppåt igen. Men jag vet att det kommer att dala igen.
 
 
Har ett starkt behov till att åka på gravrunda också. Det är ju lite vad jag gör ibland, tända ljus och se till att allt är i sin ordning. Måste planera in det, hoppas Camilla orkar följa med det skulle vara kul. Nå väl Thomas skall hämta henne och jag skall förbereda tvätten och lite mat, fisk med äggsås, det var inte i går det kommer att smaka väldigt bra. Då så ner till tvättstugan, ladda maskiner och sen upp.
 
Vi tittar på en film med killen som spela sista Superman. Han är polis och skall lösa ett par mord som har inträffat. Den är bra och spännande, glömmer inte att jag måste hänga tvätt. Så ner igen och hänga kläder. Det var inte så mycket i dag och då kanske mer av kläderna är torra sen. Upp igen och fortsätta se på filmen. Tyvärr kommer jag ju inte på vad den heter men den är bra.
 
Nu skall all tvätt upp, Juhani hjälper mig och det blir klart på ett litet kick. Upp igen och det är dock nåra plagg som inte är torra så klart. Väl uppe hänger jag dom lite här och där. Fixar med disken och sätter på diskmaskinen. Nu så kan jag göra kväll, skall ta en dusch bara. Sen blir det lite tv i sovrummet.
 
Hoppas din dag har varit bra, jag kan säga att min har varit super bra.
Nu så är det dags att lägga sig.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google
 
Mindfulness 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0