Mello i kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2100213
och det är Agne & Ove  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Strength"
 
 
Mindfulness
 
Tillåt dig själv att släppa taget
om stress och perfektionism 
 
Har min natt varit jobbig? Ja min man har väldigt ont. Det är nästan som om hans revben är av. Det är ju galet hur ont han har. Jag ville ju att han skulle till läkaren, det är ju då man får hjälp mer. Men inte, han skall ju jobba på måndag säger han. Jag säger okej det får vi väl se. Det är inte så bra att låta sådant bara rinna ut i sanden. Lite less är jag på hans "vill inte".
 
Nå väl min svärdotter har gjort lemonad till mig i dag som jag skall snutta på  lite då och då. Så gott med citron, så gott man bara dör. Citronen är det viktigaste i en god lemonad. Jag har njutit av en god frukost och lugn musik som blev störd av två ungdomar som skall fixa frukost. Det är ett väldigt tjatter på dom och det är inte alls något man i vanliga fall tänker på.
 
Men en lördagsmorgon...ha ha ha dom är riktigt roliga dessa två. Hittar alltid en hel del att tjafsas om. Sen bara skratta och fortsätta med det dom gjorde, Underbara ungar kan jag lova. Inga som helst problem och det är bara att köra på. Jag skall straxt ta lite mer te och se till att min dag är på gång. Jag har en sak planerat, Dollarstore, det är lite som jag behöver fixa där.
 
Undra om Camilla skall dit. Det kan ju vara kul i så fall. Snabbt in och snabbt ut. Man vet vad man vill ha så man plockar det och sen är det bra. Jag får ringa henne sen och hoppas hon vill följa med. Nu är det andra saker som pockar på och det är bara att se till att göra dessa saker innan jag ringer, duscha, bädda, klä på mig och lite annat.
 
Det blir ett par timmar med min man och sen blir det ett par timmar med Juhani och Ashani. Det betyder att jag nu sitter och dricker te och min man tar kaffe. Så vi snackar om hans revben och han har ont, väldigt ont. Jag hoppas att det går över men det ser inte så lovande ut då det gör väldigt ont på han. Tycker lite synd om honom faktiskt. Även om detta är självförvållat.
 
Det är nu den tiden på dygnet då man skall äta lunch, det blir bara en kvarg för mig, jordgubbar, kokosflingor. Det är så gott. Massa frukt och massa gott vanilj kvarg. Eller massa är det väl inte en och en halv dl. det är vad det är i burken. Men det är gott som få.
 
Nu är det ju bara att köra på med och se till att ungarna blir klara så vi kan åka, dom skall kolla in en ny tv och sen var det något annat. Jag är bara den som kör Bee. Jag får ju sällskap av dom så klart, det är ju kul. Men det är ju något jag räknar med. Då så vi blir borta ett tag, Dollarstore får ett snabbesök av oss också. Jag skall ha ballonger, speciella ballonger.
 
Camilla har frågat om jag kan köpa ett par st. Så jag letar och tyvärr hittar jag inga så det är tråkigt. Jag hittar en annan sak som jag skall ge dom, nya kaffemuggar. Då är jag hemma och släpper av Juhani och Ashani, sen tar jag en sväng till Camilla. Jag skall ta te och hon dricka kaffe, Thomas tar också en kaffe så tittar vi på en film.
 
Jag skall nu ta Bee hem och se vad min man har gjort för mat, jo han skulle laga den i dag, den var väl trasig kan jag tänka mig. Jag har i alla fall en man som försöker röra sig så gott det går, men att lägga sig i sängen går inte. Kul att se hur det blir i kväll. Nå väl mat blev det och det ser gott ut.
 
Jag är så nöjd med denna middag, jag kommer också att ta en tårtbit till Mello så det är vad som kommer i dag. Då kan man göra kväll och bara känna sig nöjd med dagen och vad jag har gjort. Man skall vara nöjd med de bra saker man gör. Empati och att ställa upp kan vara en bra sak, jag får ju tillbaka av detta också så det är en bra sak.
 
Att ta sina föräldrar för givet är inget som skall vara, jag menar att ibland har man annat för sig. Ja jag kommer ju inte så långt då men ibland kan det hända. Mina ungar har jag lärt att man skall vara snäll och ställa upp, det betyder att man hjälper till om man kan, man skall alltid vara nära sina syskon för man vet inte vad morgondagen ger.
 
Nå väl jag är nöjd med min dag och jag är säker på att denna dag är nöjd med mig också.
Dags att stänga för i dag och ses vi i morgon så gör vi det.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0