Middag hos Karlssons

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 210227
och det är Lage som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Ju mer vi slösar med vår kärlek,
desto mer får vi tillbaka.
  
Dagens ord "Purification"
 
Mindfulness
 
Vi kommer hit med ingenting
och tar ingenting med oss
härifrån
 
Det är strålande sol och jag känner en stark längtan att njuta av solen. Så det är nu en bra dag att njuta av den Min balkong badar i sol och det är riktigt fint ute. Jag har tagit min frukost och jag har bäddat och badrums stöket är klar så kropp och själ känner sig så bra. Mitt lilla face är också klart med lite kräm, jag har ju fått lite sliten hud så den måste också tas om hand. Jag provar ett nytt märke så rapport om den kan komma längre fram.
 
Så Det är bara att starta dagen med allt vad det kan bli, Planen för i dag är....tvätta Bee, promenera och sen ta en sväng till gravar. Det är väl en bra dag att ha en lördag som denna. Just nu (kl: 10,45) har jag fyra plusgrader, strålande sol och det kommer lite moln senare men solen kommer att vara där. Så ut och njut i solen det är en bra aktivitet i dag. Det slår jag ett slag för.
 
Min morgon, förmiddag går över till lunch och då kan jag säga att jag har haft en bra start på dagen. Det är bara att köra vidare med allt vad det innebär, känner mig glad och positiv. Det är också en fördel att kunna känna sig, trots saknaden och smärtan av längtan av Linus.
 
Det är nu bara att få denna dag att fortsätta framåt och det blir ju så att jag kommer att ha en lugn och stilla dag. Min dotter ringer och säger att hon kommer upp till mig runt 13 tiden. Vad kul då kan jag ha fika med henne då. Min man kollar skidor, sen är det trav. Vi tar i alla fall lunch tillsammans. Så då kommer Camilla snart.
 
Vi har en fin fika stund och hon hänger med mig ett tag, det är ju så skönt att bara kunna sitta här och bara vara. Vi hade tänkt gå en promenad men hon har ju stress städat hemma och då vet jag att hennes höft inte håller. Det är som ett brev på posten att smärtan blir outhärdlig. Även hennes rygg börjar också jävlas med smärtor. Så jag säger att vi bara hänger här tills Thomas kommer och plockar upp henne.
 
Vi är bjudna på middag i kväll hos Karlssons, det blir super kul. Jag börjar kolla på en film om en delfin som är skadad och som blir av med stjärtfenan. Den är så fin och den är en sann historia. Så bra den var. Den slutar klockan 18,00 så där efter åker vi ner till Brinken. Thomas grillar och det luktar så gott. Jag känner hunger när jag kliver förbi grillen.
 
Nu sitter vi här och mumsar på potatisgratäng, som är hemmagjord, grillade kotletter, sallad och dressing. Jag hoppar över bea såsen då jag har tröttnat lite på just bea sås. Vilken god middag det är, tack herr och fru Karlsson. Lite Kaffe/te på detta. Camilla ger mig en påse med allahjärtans presenter från Pernilla. Vilken fin bonus dotter jag har, tack finaste.
 
 
 
Nu skall vi hem och vi tar en sväng till Linus, det är bara ett måste i dag, jag vill inte missa en sekund av att åka dit. Ja det är fruktansvärt jobbigt att åka dit men värre att lämna han. Han finns i mitt hjärta hela tiden och jag saknar honom så väldigt mycket. Men det blir bättre och jag kommer att kunna leva med denna förlusten senare. Just nu är det bara skit.
 
 
Kommer hem och jag skall nu göra kväll och se lite på Tv:n jag är rätt trött och känner att jag inte vill vara vaken allt för länge. Tackar för i dag och hoppas det blir en bra natt. På återseende.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 SUPER GRANNY 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0