Ny månad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 2100201
och det är Max & Maximilian  som har namnsdag.
Vecka 5 , dag 32 på året
 
Dagens ord "Enthusiasm"
 
Mindfulness 
 
Först när du
accepterar dig själv
precis som du är,
kan du finna ro
och harmoni.
 
 
Det känns rätt tråkigt att inte kunna få ha Hayli lite till, men det få bli en annan gång, jag känner att jag kan behöva få sova ensam i min säng. Men inte för att det gör något, jag har gärna henne i min säng. Men det är skönt med egen plats. Det tror jag alla uppskattar. Nå väl pussar och kramar till dig. Hoppas resan ner går bra och att det är en god smörgås du får i dig på bilfärden.
 
Jag skall nu bara fixa frukost till mig och det är ju bara att sätta på mjuk musik och njuta av dagen. Min dotter kommer också om en stund, det blir en liten stunds laddning inför sjukgymnastik i Tullinge. Så+ vi tar Kaffe/te och sätter oss i vardagsrummet. Det är alltid så kul att ha besök hemma hos mig. Så nu njuter vi av den stunden vi har innan Tullinge.
 
Oj nu skall vi ha en lunch också, så duktiga vi är som ser till att få i oss alla saker man skall äta under dagen, två av tre än så länge. Vi är också tvungna att åka ner till Brinken då Nettan skall låna en sak av Camilla. Det är okej med det för lunchen är klar så det blir en fika med Nettan på Brinken.
 
Vacker sol dag
 
Så nu skall vi åka så det är bara att sätta sig i Bee och se till att rulla till Tullinge, nu skall vi verkligen visa att vi är nästan tillbaka till den forna formen. Jag har varit så trött efter Corona och det är svårt att hitta rätt kan jag känna. Så klart jag gör illa mig också. Det händer alltid något när jag skall göra något. Min tur så att säga.
 
Men det var inte så farligt det är bara bröstryggen som knakade till. Det lät mer än vad det gjorde skada tack och lov. Nu så är vi klara och skall ta oss hem till Brinken. Där blir ett mellan mål och det är så gott, ja vi skall också kolla några avsnitt av Supernatural så klart. Har en massa avsnitt kvar så det skall väl räcka ett tag till.
 
Hej Thomas kul att se dig, hur har din dag varit? Han svara att det har varit bra en bra dag och att han känner sig i bra form. Dom skall strax fixa middag till sig så jag skall åka hem, på vägen hem plockar jag Ashani och Juhani så vi kommer hem runt 18.20 tiden. Ashani skall fixar middag till oss och det är ju så snällt, jag kan bara sitta och njuta av kvällen jag har framför mig.
 
Så denna dag kom till enda också så nu kan jag väl säga tack för i dag.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0