Så är det sista dagen på arbetsveckan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 210026
och det är Torgny & Torkel  som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Så plötsligt kommer det rätta
ögonblicket.
 
Dagens ord "Tenderness"
 
 
Mindfulness
 
Ditt sinne är ett instrument,
lär dig att bli dess mästare,
inte dess slav.
 
Ja då är det fredag och jag skall njuta en kort stund av min morgon med frukost och allt annat som hör till. Jag har en väldigt bra start i dag med lugn och ro, tyst runtomkring och det är ju bara det jag vill. Önska morgonen när den bara är min. Så nu skall jag då äta min frukost och se till att jag bara kan njuta av denna morgonen en lång stund.
 
Så nu skall jag plocka upp Camilla och sen åker vi till sjukgymnastiken. Det blir ju väldigt trevlig och det känns så bra efteråt. Camilla är hemma på Brinken så jag plockar henne där och så är det ju bara att åka till sjukgymnastiken. Det blir en super duper bra tränings pass. Jag kör mina övningar och det är ju bara att kämpa på och se till att göra. Mitt högra knä är inte alls så bra som jag vill men det fungerar.
 
Då så min dotter är vi klara och kan lätt som en plätt tacka för oss och på återseende nästa vecka. Så tar vi oss hem och då är det ju så att Paakki tittar över, det var ju inte i går direkt. Men lite fika och trevligt snack blev det. Så skall vi alla ge oss av vidare på äventyr. Eller nja inte äventyr direkt. 
 
Paakki skall handla och hem och sova. Jag och Camilla skall hem till mig för att softa och sen är det dusch och annat som skall göras. Då är det redan eftermiddag, tänk vad tiden går. Det är hutlöst att vissa dagar bara är vakna, lunch och sen kväll. Camilla blir upplockad av Thomas och sen åker dom hem.
 
Bacon inlindad kyckling
 
Vi skall äta och jag skall se på Talan tänkte jag, det är ju kul och det är lite underhållande. Så nu skall jag alltså fixa med detta och ha en mysig kväll med soffhäng. Min man spelar så det är bara att inse faktum att han inte kommer och håller mig sällskap. Gör inget för jag kan allt bara vara själv också. Det är dags för te och avslappning inför natten och bra sömn.
 
Dagen tar slut till slut och nattens sömn kommer sakta och säkert. Jag är väldigt trött och känner att det är skönt att få sova nu. Jag skall nu sluta för i dag då jag inte är piggare än så,
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0