Så skall jag ta tag i denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2100222
och det är Pia som har namnsdag.
Vecka 8, dag 52 på året.
 
Ur boken 
Kärlek
 
Mannen tror att han väljer kvinnan,
men oftast är det kvinnan som
väljer den man som skulle
välja henne.
 
Dagens ord "Insperation"
 
Mindfulness
 
Möt ögonblicket med
kärlek
 
Det är ny vecka, ny dag och jag kan bara hoppas att denna vecka blir en bra vecka. Jag gör mina saker och sen får man se vad som kommer fram. Det är inte så bra för mig att ha allt planerat för jag vet att det kan komma saker som måste fixas och som då förstör min planering. Man har inte så många timmar på ett dygn som jag vill ha. Jag har bara en sak som är viktigt och det 'är att ge mig själv en lugn och harmonisk dag.
 
Min frukost är intagen och det är bra start på dagen. Min dotter är hos mig eftersom vi skall på sjukgympa snart. Vi hinner med lite te/kaffe och det är ju bara att njuta av den  och så är det då dags att åka, vi har ett träningspass att avklara, om jag är peppad? Både ja och nej. Det är ju skönt när man har gjort den men så här på morgonen är det inte så roligt att tänka på träning.
 
Så kom i gen nu kör jag 9 tränings saker skall jag göra åtta maskiner och en balansträning. Så jobbar så det blir svettigt. Jag har det så bra att kunna ha denna möjligheten att träna hos sjukgymnasten, det är ju så att man skall nog vara försiktig med maskinerna, lyfta rätt och inte super tungt så man skadar muskler och så. Men jag har en bra sjukgymnast som hjälper till med träningen. Ja då är jag klar. 
 
Camilla har ett besök först att avklara innan vi kan åka hem. Det är ju bara att vänta och sen åker vi. Det är bara att dricka vatten och ta det lugnt på soffan ett tag. Jag hoppas att jag slipper värk i lederna efter, jag har fått det i fredags och det är inte så kul vill jag lova. Lite te och så lite tv. Vad kan vara bättre? Jag skall nu se till att äta en lunch som min dotter har fixat.
 
Det är också ett samtal som väntar, från HS. Jag hinner med lite annat också så det blir super, när man har saker att göra går tiden fort, det vet vi alla. Men jag vet inte, är det bra eller dåligt? Många gånger är det tråkigt ja det kan jag hålla med om. Ja det är nu dags att åka hem, min middag skall straxt vara klart så nu är det snart kväll och lite annat på gång.
 
Kan nu sätta mig med min man och kolla in lite tv. Han tröttnar ju på tv:n ganska fort då det är reklam och det kan han inte med. Man kan göra så mycket annat under reklamtid, sätta på kaffe, prata med mig, gå på toa ja vad som nästan. Det är bara att låta den gå obemärkt. Jag blir kvar för jag skall se Benjamins program, det kan vara bra.
 
Då så tack för mig och tack för i dag
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0