Semmeldagen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2100216
och det är ?Julius & Julia  som har namnsdag.
 
Fettisdagen
 
Ur boken 
Kärlek
 
 
Kärleken är inte blind,
den ser bara lite dåligt.
 
Dagens ord "Enthsiasm"
 
Då skall jag ta hand om mig själv och se till att jag har en bra dag och en skön dag. Jag har yoga på morgonen, varför har man yoga på morgonen? Jo för då på verkas hela dagen med ett lugn och en bra andning. Det är avslappning man har på kvällen för att gå ner i varv innan man lägger sig. Det är viktigt för hjärnan att det blir stillhet på kontoret.
 
Har tagit halva frukosten då jag skall ta andra halvan med yoga gänget efter yogan. Så har jag på lugn, mjuk musik. Det jag väljer på morgonen är avslappnings musik med Native American, Rick Jones Andersson och med vattendrag, fågelkvitter i bakgrunden. so nice.
 
Min man har för jävla ont nu, det är ju galet hur han har ramlat. Det är ju bara att se nu när han inte kan ligga, inte sitta i fåtöljen, inte lyfta eller bära på högersida. Det är bara att se hur jävla slut han är efter tagit sig till köket och tillbaka för att försöka lägga sig. Det set inte så bra ut, jag lovar det är INTE bra. Det är bara att hoppas på ett underverk.
 
Nu är jag klar för att åka till yogan så på med bilbältet och så kör vi Bee. Kommer ner strax innan sju så det var ju en bra början. Jag hoppas att det är ett bra pass eller jag vet att det är ett bra pass. Eva är en duktig instruktör, hon är väldigt engagerat så vi gör rätt, det är bara att köra på.
 
 
Skön musik och det är det som är poängen med hela alltet, övningarna i sig är också bra, startar blodomloppet, stärker hela själen och hela inre delarna. Ja kan du så börja på yoga. Ljus är tända och stämningen är på topp. Nu andas vi och gör flera övningar som är bra för kropp och själ. Jag tycker att jag mår så bra efteråt och det är ju det som är viktigt tycker jag. Bra mående är A - O i ditt liv.
 
Med allt runtomkring så är healing och yoga det som är viktigas för mig. Jag tycker träningen är viktig också, men yogan...den skall jag alltid ha, så skön sak att göra på morgonen. Man behöver inte alls göra några invecklade övningar, det är  kundaliniyoga ( bara att googla det ) jag tycker det är en skön variant av yoga, Jag har ju också medyoga så det är lätt yoga.
 
Det skall nu bli frukost med yoga gänget och det är alltid lika trevligt. Jag hoppas att detta kan fortsätta i evighet. Jag vill verkligen bara ha det så här lugnt varje dag. Om man får önska så är det nog så jag kommer att önska, vardagen startar med yoga, man kan äta frukost eller lunch med dom bästa man har närmast sig. Man kan ha go fika med familj och vänner, man kan bara få leva ett normalt och skönt liv.
 
Ja då är det jag och Camilla, en kort stund, det är möte och så är det väl semla handlande. Jo jag skall ha en semla i dag. Jag tar alltid en semla på fettisdagen, det är då man skall äta dom. Så skall det inte vara massa mix med saffransemlor eller andra konstiga semlor. Bara semla, rakt upp och ner, traditionell semla går alldeles utmärkt.
 
Ja Malin kommer på eftermiddagen, hon skall göra naglar så då kan vi äta semlor. Hoppas det hinns med. Jag är lite rastlös här och nu vill jag ta mig för något, skall jag sätta på kaffe? Jag vet att du skall äta snart men vi hinner väl med en gofika? Thomas kommer också så nu blir det mycket. Jag hoppas att det blir bäst så nu kör vi med gofika.
 
Både jag och Malin lämnar Brinken straxt innan 17.00, jag skall hem och se hur min man har klarat dagen. I morse var han inte stöddig. Det är säkert en skada på axeln också. Så hur tänker jag här? Skall jag ringa ambulans eller villa han gå frivilligt till läkaren? Jag vet svaret redan innan jag frågar han. Men frågar i alla fall.
 
Svaret blir som jag tänkte mig. > Nej jag behöver inte åka in, vad skall dom göra åt detta? Inget dom gör inget< Okej skit i det då, svarar jag. Ingen ide att tjata för han kommer inte att åka in. Vi skall fixa mat, jag lyfter fram kastrull, stekpanna, steksmör och makaroner. Det blir ost och bacon korv i dag. Det sköter sig själv, nästan så det blir ju lätt.
 
Då så kan jag göra kväll och hoppas på en bra natt och att jag kan vakna i morgon och fortsätta med mina bra dagar.
 
 
Lugn andning, lugnt sinne,
lugn stund.
 
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0