Skön slö dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 21013031
och det är Ivar & Joar  som har namnsdag.
Dagens ord "Love"
 
Mindfulness 
 
Titta på fåglarna utanför ditt fönster, plaskar i dammen,
kvittrar i träden eller pickar på marken. Vilda djur och
växter från oss att le och väcka en känsla av förundran
 
Det är en ny dag och det är sista dagen på Januari som skall genom gås. Jag ser att solen är uppe och att det ser vackert ut och man kan allt vara nöjd med det man har. Jag skall kolla graderna på utsidan, Men se där jag har minus 14 grader i dag. Visserligen skall det bli minus sju mitt på dagen men ändå. Kall morgon kan man lugnt påstå, vill jag gå ut? Nej tack , bara om jag måste annars skiter jag i det.
 
Frukost och en stunds laddning har jag hunnit med och det ser så bra ut med dagen. Man får ta den som den är och hoppas på det bästa. Inga konstigheter eller andra saker. Så nu skall jag allt ha en solig och bra dag. Man skulle ju gå ut, men det är skit kalt så på någon promenad kan jag inte gå, jag fryser redan n u så nej tack.
 
Undra om Ukki kan ta ut Haylie? Haylie vill du gå ut lite? En söt flicka tittar på mig med frågande blick, hon säger. Måste jag det? Ha ha ha, nej inte alls, du kan andas via balkongen. Hon tittar på mig som om hon hört något supergalet. Hon säger, det är ju kallt. Hon är så grym och så egen denna flicka så det är inte sant.
 
Man kan bara njuta av att se hanne och ler för hon har så coola kommentarer. Detta bar har så mycket skinn på näsan att ingen kommer att mucka med henne när hon blir tonåring. Lite pappa upp i dagen kan man säga. Då så älskade barn du kan göra som du vill så är du glad. Jag hoppas att du hittar på något roligt i dag.
 
 
Jag vill spela häst spel, där man kan tvätta, kamma och göra saker med hästen. ja jag skall kolla vad jag hittar. Så lyckades jag att hitta ett väldigt bra spel. Hon skall läsa sig sköta om en häst eller flera. Dom skall ha mat och dom skall ut och motionera, man skall vårda dom och allt annat också. Det var inget fia med knuff direkt.
 
Hon läs sig snabbt och då kan man inte klaga eller hur? Hon roar sig en stund och det är väl okej tycker jag. Vi sitter tillsammans och hon visar alla saker som hon lärt sig. Det är ju kul. Vi titta också på My Little Ponny, Så det är en inne dag och det är okej att inte vilja gå ut. Så vi hittar på massa andra saker. Hon gillar att hjälpa till i köket.
 
Så lunchen kan ju bli hur bra som helst när man har en assistent med sig. Så gott och lätt så kan man allt tycka att denna dag går för fort och det är ju inte så kul i sig. Jag tror att det är bara som det känns för inte kan 24 timmar gå fort ena dagen och sen sakta den andra. Nä dom som tror det är nog lite konstiga, eller??
 
Jag tycker helgen har gott för fort, som alltid när det är helg, min man skall åka till jobbet det är ju inte så kul men det är ju bara så det är. Vi har en eftermiddag och en kväll. Redan nu talar jag om för Haylie att hon skall upp tidigt så hon vet. Vi skall lägga oss och det blir tidigt i kväll så du vet. Inga som helst problem. Bra där.
 
Ja då skall jag se vad vi kan hitta på i kväll då Haylie. Svaret kom på två sekunder, jag vill fixa med mina hästar. Ja ha ja det kan du göra är det okej om jag tittar på något vuxen program då? Ja det går bra tycker Haylie. Så här sitter hon och fixar med hästarna och jag kollar tv. Bättre kan man ju inte ha det. Så skönt det är att bara njuta av tillvaron.
 
Middagen blir lite annorlunda, det är ute mat som gäller, en food truck i Tullinge skall ha väldigt god mat. Jag och Juhani tar med Camilla för att handla mat, Hayli stannar hos Ukki. Vi handlar jag lämnar Camilla hemma hos sig och så åker vi hem till oss. Jag vet att min donna inte alls vill ha sådan mat så jag fixar köttbullar och spagetti, på hennes begäran, det är inga konstigheter.
 
 
Då så nu kör vi bara rakt av med middagen, du skall duscha gumman, det blir ju super bra så är det okej att spela en stund till. Hon hoppar ur kläder och in i duschen och där blev hon en stund. Hon fixa och trixa och blev klar, låna min badrock som jag fixa till så hon blev varm och så fick hon spela en stund.
 
Sängdags blev det och jag lag mig med henne och släckte lampan, Ukki kom också så vi somna nog alla tre. För hon har holt mig i handen hela natten. Mysfaktor miljonen.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0