Städa i dag

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2100207
och det är Rickard & Dick  som har namnsdag.
 
Grattis Rickard
 
Dagens ord "Clarity"
 
Mindfulness 
 
Inget är värt mer
än den här dagen
 
Det är ny dag och min man skall åka skoter, det är ju väldigt kul för han då, Jag är inte så mycket för skoter körning så jag känner att det blir bra att inte följa med. Jag kan göra något annat, som att städa och få bort lite annat i vardagsrummet. Men jag skall först ta lite frukost innan jag hoppas på städningen. Jag tror att det blir bra trotts allt. Jag kan ju få min dag att gå ändå.
 
Då så innan jag börjar med det som jag skall göra hitta jag ett väldigt fult inlägg på massinger, två tjejer (äldre kärringar) med as fula tungor. Moget Ja jag kan inget säga men detta roar några och det kan väl hålla det för sig själva? Men det är väl det som är viktigt för dom, Jag skall nu gå till baka till mitt och se till att få denna dag att gå också.
 
Jag har en sak att gör i dag och det är att städa så efter min sköna morgon tar jag tag i detta och fixar huset, vårat sovrum, vardagsrummet. Ja ha ja nu var det strömlöst i dammsugaren. Ladda och då kan jag passa på att torka av luckor, spis och annat i köket. Jag kommer av mig för att ta lite lunch och sen påt igen. Ja det blir nog bra detta, det är bara en sak som fattas, jag måste inför skaffa mig ett par rediga diskhandskar.
 
Så nu är jag snart klar och skall ta det lite lugnt för nu är ryggen helt slut och jag skall ta lite te och njuta av det, en film kanske. Klockan tickar och jag undrar lite när min man skall komma hem. Det är ju nu middag snart, så det är ju bara hoppas han kommer snart så vi kan äta då kan man ju ta det lugnt på kvällen och nu blir det lite hjärngympa för mig så jag lägger patiens på datorn.
 
In genom dörren kommer en man som knappt kan gå och det ser ut som han har en huggorm i brallan. Han har vurpat med skoten, asså vad håller du på med? Jag vill bara säga att det är ju galet och helt otroligt dumt. Man leker inte när man kör skoter, man kör och njuter av allt runt omkring. Hoppas att han har lärt sig en läxa, vilket jag tvivlar på.
 
Det blir inge mer skoter åkande för hans del nu, den skall ju lagas nu. Det lär ju kosta en del. Men som han säger, min leksak kostar lite och det är helt okej. Ja ja det är väl det då. Nu är jag klar med middagen det blir köttfärslimpa, potatis och brunsås jo grönsaker också. Det är jag och gubben som sitter i vardagsrummet, Juhani och Ashani vid datorn.
 
Så nu är det bara att göra kväll och få i säng min man med Hugo smärta, hoppas jag hinner somna innan han, för han lär höras i natt och alla aj aj när han vrider sig. Ja det är sådant man få ta. Det var denna söndag och nu skall jag bara kolla läget för natten.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0