Trevlig kväll

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tordag den 2100225
och det är Sigvart & Sivert som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Kärleken är en resa
utan kompass i väglöst land.
Ett äventyr!
 
Dagens ord "Communication"
 
Mindfulness
 
Gör något kreativt -- rita eller måla en bild.
Skriv ner en berättelse från din barndom eller
spela musik. Bry dig inte om hur resultatet,
 och -  viktigaste av allt - Våga ge dig hän!
 
Då har jag en torsdag och det är ju bara att säga hej på dig till denna dag. Jag skall nu fixa med mina morgon ritualer för att starta dagen som jag känner är en bra dag. jag hoppas jag inte kommer på att det är något jag missar. Allt är klart så då kan jag njuta lite av min frukost och filosofer om min kommande dag.
 
I dag åker jag ner till Camilla som ringde och bad mig komma ner. Hon har en off dag och är inte på bästa humör direkt. Men vi dricker te, båda två, och snackar lite. Hon berättar sin dröm som är helt galet jobbig. Så tråkigt att dom skall vara så tuffa. Men det tillhör nu sorgearbetet som är igång på henne. Det är helt okej att känna sig off lite nu och då.
 
Jag försöker vara stark för hennes skull och stöttar henne så mycket jag kan. En mammas kärlek till sitt barn är starkt och när barnet rycks bort med en äcklig sjukdom som inte bör finnas överhuvettaget, då är det en sorg process som är jobbig att bära. Jag stöttar min dotter så mycket jag kan för vad annars skall en mamma göra?
 
 
Ja vi skall fixa naglar på vänsterhanden nu så då kan hon få annat att tänka på. Det är läckert och jag blir nöjd så klart. Jag är ju den hon gör nya saker på och det är skitroligt. Så lite mer te och så lunch. Vi sätter oss i soffan och vilar på maten. Camilla är snäll och följer mig till Tullinge för samtal, det är snällt av henne att jag får sällskap. Jag hittar inte så bra i Tullinge så det är skönt med en kartläsare, hon hittar ju överallt.
 
Nu är vi tillbaka hemma på Brinken och vi skall faktiskt ta en go fika med bulle. Så gott det är och jag njuter av varje tugga, gott te har jag också rabarber och grädde super gott. Vi sätter oss i soffan och känner oss nyttiga i dag, vi har ju torsdagsmiddag i kväll så det är ju trevligt. Jag hoppas det blir bra i alla fall. En kväll med god mat och sällskap av Eva och Malin.
 
Då är det go fika i gen, Malin har köpt Pågens kanelbullar, dom små goda bullarna som man inte kan ta en av. Thomas startar Dedpoole, första filmen, jag har sett dom men det är bra filmer och vill allt se dom igen. Vi får dock pausa den för Eva måste hem. Jag åker hem också, kommer hem vid 20,00 tiden. Skall duscha och sen på med natt kläder och sockor. Jag måste ha sockor annars får jag sendrag hela natten och det vill jag inte.
 
Gör kväll nu så tack för att just du är inne och läser min blogg.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0