Tvättstugan igen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 2100205
och det är Ansgar & Anselm  som har namnsdag.
 
Dagens ord " Beauty"
 
Mindfulness
 
 
Prova en dans. eller rörelsekurs av något slag
där du kan njuta av musik och verkligen
känna varje cell i din kropp när du rör dig.
Det spelar ingen roll om du har två vänsterfötter -
ingen tittar på dig - det viktigaste är att du har roligt.
 
 
Har just sagt hej  till min man som åker till jobbet så här tidigt. Han skall installera sig i lite innan han skall jobba, du vet ta in maten i kylen och ta lite kaffe och se till att inte vara kissnödig och allt annat killar gör innan jobbet. Jag har en stunds meditation och känner mig nu redo för denna dag som börjar men frukost.
 
Jag skall nu ner till tvättstugan och det blir så störande, gillar inte detta upp och ner som blir,  kontra det med tvätten och allt som hör dit. Men jag gör det ändå och det är väl det so, är meningen. Jag tror att min dag är rätt bra ändå och det är ju bara att göra egentligen, eller hur.
 
Det är ju så jobbigt att man nästan dör av frustration och sånt men det är snart klart så jag kan göra annat, ja det är ju så det är. Men det är bara att göra. Ja då skall jag ner med hela baletten och tur är ju att jag har en super bra pirra som jag kan lasta på. Det är hur lätt som helst att ta sig ner med den och tvätten.
 
På med maskinerna, och upp igen, kan nu bara vänta till jag skall ner igen. Inga super mängder och det är så skönt. Allt går av sig själv. Tar en re medans jag väntar, det är ju i alla fall varmt. Då så hänga tvätten så ner igen och fixa, torkrummet är fortfarande kallt så där har dom inte fixat. Det är så taskigt för alla kläder kommer att vara blöta när jag skall ta upp dom.
 
Så upp och ner igen och upp nu när jag skall ner tar jag upp skiten. Lite sur kan jag lova då torkrummet inte har torkat kläderna som jag vill. Det är ju galet vad trött jag blir på detta fenomen som uppstår i vår tvättstuga. Det skall torka i alla fall inte ens en T-shirt gör de då är det fel på värmen och fläkten.
 
Nå väl har äntligen fått upp julkartongen på vinden. Det var himla segt att få hjälp upp med det. Nu har Juhani fixat det. Vi skall också få ett lås upp till vinde så man skall ha blippen för att komma in. Hoppas det kommer att ändra mycket spring där uppe. Har ingen som helst lust att ha allt detta spring för det röks där och det är inte så bra när det är en vind, kan brinna bra där.
 
Allt klart och även jag så då kan jag ta mig ner till Brinken då vi får lunch sällskap och det är så trevligt. Pia och Malin kommer på besök. Det är ju så kul. Vi har en sallad framför oss och det kan man ju bara njuta av. Vi tar en kaffe/te stund sen och bara det är ju helt nice. Så det blir snack och lite annat så nu skall jag ha en bra eftermiddag och njuta av sällskapet.
 
Malin blir kvar då vi har vår middag, torsdagsmiddag med Karlsson & Lindblom, så vi kan ta oss till centrum vid fyra tiden, vi skall handla till middagen, det är kalkonbröst och gratäng vitkål och broccoli. Så det blir ju super gott. Camilla skall till tandläkaren så jag och Malin handlar det som skall vara. Vi går också till apoteket för att få tag i en bra nagelbands klippare.
 
Nu kommer en bedövad Camilla och det är så lagom att vi skall ta oss därifrån innan ruschen kommer att anlända. Man bör hålla koll på mängden av folk, det är inte alls kul att hamna där när det stormar in massa folk så hipp hopp nu åker vi här ifrån.
 
 
Hemma igen blir det Kaffe/te time. Inge godsaker utan bara vanligt te/kaffe och en serie. Så skall vi då invänta resten för att äta kalkonbröst och vitkål och broccoli gratäng. Så gott kommer det att bli. Längtar. Men det tar ju ett tag och det får det göra. God mat tar lite mer tid, kärlek i matlagningen. Mums.
 
Då är det lite slappa som gäller, middagen skall ner och det blir ju hur bra som helst. Man kan bara njuta av en sen kväll och det är helt okej. Jag rullar hem vid 21 tiden och skall nu bara lägga mig och försöka somna och ha en bra natt. I morgon är det en ny dag och nya äventyr som skall göras.
 
  
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0