ute och åker

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2100221
och det är Hilding som har namnsdag.
 
 
Ur boken 
Kärlek
 
Skriv nya kärleksbrev istället
för att läsa sönder de
gamla.
 
Dagens ord "Honesty"
 
Mindfulness
 
 
Hallå där
Du har sovit ganska länge.
Är det inte dags att vakna?
 
Då har jag en söndagsmorgon att ta tag i, det är veckans sista dag och det är ju bara att se vad denna dag har att ge mig. Jag hoppas att du också har en bra morgon och att du kan känna dig glad för din dag. Man får hoppas på att dagen är bra och att det är så bra det går. Jag skall strakts ta mig och min man till Brinken på en frukost. Det kommer att bli super Jag lovar.
 
Det är bara att jag då fixar med min morgon lite som jag gör och sen är vi klara för att köra. Vi är bjudna på frukost med nybakat bröd på Brinken. Jag har en stark känsla att det blir massa gott som det brukar, så kom nu gubben så åker vi ner till Karlssons. Det går inte fort men han rör sig. Tror att han har flera revben som är skadade. Det ser inte så kul ut kan jag lova. Han har jävligt ont.
 
Att sitta på en stol är okej men att hosta, snyta sig, dra in astmamedicin, vrida sig eller bära i höger hand det går inte. Så hur detta påverkar hans jobb är ju bara att inse att det inte går. Tycker rätt synd om honom faktiskt. Han vill så gärna göra sitt och det är så tufft för han. Så vi får se hur länge detta håller i sig. Kan ju ta skit lång tid.
 
 
Nå väl det är ju då frukosten som skall in tas och sen skall vi följa med och titta på ett hus. Det kommer att bli kul. Husvisning är skit kul och det kan helt enkelt bara kul att se vad som finns på marknaden just nu. Det blir säkert bra med tiden och det är väl inte så bråttomt att bestämma sig i dag. Vi åker mot Nykvarn och så är det en bit till.
 
 
Det ligger på ett drömställe, längst upp på en kulle med utsikt mot vatten och inga grannar inpå en. Huset är litet och det passar dom bra. Men vem måste bestämma sig i dag? Titta på flera hus och det kommer att vara det rätta huset när det kommer. Så nu är det bara att se fler. Detta var ett fint hus och det ligger skit fint, somrarna på den höjden, sol hela dagen på altan ja det skulle passa dom fint.
 
Då tar vi oss hem och svänger in på Dollar store och handlar ljus och popcorn, om du inte har smaka dom så tycker jag att du skall göra det, dom är stora och dom är jätte goda. Min man köper dricka också så det gör jag med. Dock har dom inte Aloe Vera så jag får nöja mig med en annan. Då kommer vi till slut hem och det blir kaffe/te stund innan jag och min man åker hem.
 
 
Då så tack för sällskapet i dag och det är ju kul att få följa med på husvisning. Hemma möter jag min son med flickvän dom har handlat så vi kan ha efterrätt i dag, fin middag då kan jag ta mitt favorit glas i dag då. Ja det är väl bara att kolla in denna eftermiddag och försöka göra den så bra jag bara kan.
 
Vad blir det för mat i dag? Jag gör något som fixar sig själv. Så det blir tjock korv, potatis, pepparrotssås. Det är ju super, då kan man göra annat medans potatis och korv kokar. Men fan....jag har ingen pepparrot, fasen det kan bli senapssås då eller så får ni ta ketchup och senap, detta var inte vad jag ville. Men vem bryr sig? Ja jag tar nog bara korv då så kan jag doppa den i senap.
 
Nu skall jag berätta att Juhani och Ashani har bakat bröd. Den är lite oval och man har vaniljkräm på och viker i hopp den på översidan lägger man smält Marabouchoklad. Så gått det är så gott men den är himla söt så jag tar bara en bit så jag inte får socker chock. Jag har5 pratat med Pia en stund och hon har ju ramlat. Det låter ju jobbigt så hon var hos läkaren och den är ju stukad då. Men det är ju tur att den inte var bruten.
 
Nu är det dags att kolla tv från sovrummet så jag kan somna lite. Jag är så trött i dag. Jag har ingen lust att vara vaken mer nu skall jag sova skiter i tv också. Trött trött trött.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0