Yoga morgon

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 2100205
och det är Agata & Agda  som har namnsdag.
 
Dagens ord "Abundance"
 
Mindfulness
 
 
Även vi borde göra oss tomma,
så att universums stora själ kan fylla
oss med sina andetag.
 
Det är tidig morgon och jag känner att jag kommer att ha en super bra morgon. Det blir upp och sen blir det att ta Bee ner till Brinken för att ha yoga med Eva som instruktör. Hon är ju utbildad yoga instruktör. Så det kan ju vara hur bra som helst. Jag hoppas det i alla fall, yoga balanserar kropp och själ helt otroligt bra så på med mjuka kläder så man kan röra sig bättre.
 
Bee nu skall vi åka och det kan betyda att jag får soppa fram dig lite, det har snöat i natt igen så nu har Stockholm eller i alla fall Botkyrka vinter land. Det är ljust och man kan säga att det är super fint, vist jobbigt med skottandet och kall bil och imma och vad det nu än mo vara på Bee.
 
Kommer ner straxt innan sju och vi startar straxt efter sju. Härligt med bra yoga igen. Vi eld andas, ligger i baby position, sträcker armar och ben upp i luften och eld andas, vi är lite trötta efteråt och då kan man sätta sig och äta en super frukost. Malin fixar Amerikanska pannkakor, vi har te/kaffe massa bär av alla slag, mango, persikor. så mycket gott på bordet. Vi sitter en bra stund och bara njuter av den goda frukosten .
 
 
Så skall Eva till sjukgympa och vatten gympa, hon skall också till läkaren så hon lämnar oss. Vi blir kvar och tittar på serie och dricker te/kaffe. Vi är trötta och helt slut, ingen orkar göra något annat än att bara jäsa på soffan. Det är helt okej att göra det också. Så nu kan vi säga att vi har en härlig slö dag, inga måsten, inga läkarbesök eller telefonsamtal. Bara vi soffan och lite te/kaffe. Två tjejer skall se hur mycket popcorn dom kan få in i munnen, tokiga dom är.
 
 
Här ligger vi och vill inte ens gå ut, det är för kallt och jag känner att det är helt galet skönt att bara vara hela dagen. Jag skall köra hem Malin till Tullinge och sen åka hem för att äta godaste hamburgaren, det är ju egentligen kyckling burgare så nu skall jag äta lite.
 
 
 
Det var en god friterad kyckling burgare och det är så trevligt att gom, Juhani och Ashani, fixar middagen på detta vis. Kreativt och mycket bra jobbat. Då skall jag och min man kolla film, Expendables 3. Jo min man somna så klart och jag titta färdigt innan jag lag mig till rätta i sängen och nu skall man sova.
 
Bra jobbat i dag, känner mig nöjd med min dag och kan lägga mig för en skön natt sömn och ha en bra återhämtning. Då ses vi i morgon.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0