Ytterligare en dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 2100211
och det är Yngve & Inge  som har namnsdag.
 
Grattis Ashani på din dag i dag.
 
Dagens ord "Purification"
 
Mindfulness
 
 
Lämna alla härvor av ängsliga tankar bakom dig.
Lev i tystnad.
 
Då skall min dag ta fart och det är massa saker som jag känner att jag behöver ta tag i men jag tror jag tar det en annan dag för nu skall jag väl försöka ta mig framåt stilla och säkert. Man skall väl se till att man har det så bra som man bara kan eller hur. Jag skall ju klara min dag så bra som det bara går. Det är frukost först ut så nu kan jag köra på med det då.
 
 
Har packat gympa väskan så den är klar till sjukgymnastiken. Det är en bra dag. Jag skall ha samtal i dag i Tullinge också. Men nu först ner till Camilla och se vad som händer nu, eller vad händer på förmiddagen. Vi tar te, vi vilar lite kollar på tv och så är det lunch. Det ser bra ut och det är ju det jag vill, ha en bra dag.
 
Det är nu dags att ta min frysbox (som är nästan helt is fri) och åka till Tullinge. Vi blev lite sena men det är inget som hindrar och från att köra våra program. Jag är rätt stark nu, men rygg och knän gör ont. Min vänster hand är ju stelopererad så den värker ju lite förstås. Den andra är det mer problem med. Atros i alla fingrar och värst på vänster hand så klart.
 
Men jag jobbar på och det blir väl bra till slut och det hoppas jag verkligen att det blir. Detta är så jobbigt jag måste alltid tänka på att ha varma kläder och att inte bli kall särskilt om händerna. Men jag jobbar på det också. Det är lite så att jag är lite sugen på en dricka det måste jag ha efter träningen. Efter som jag har samtal nu efter så hinner man in på pressbyrån. Har också plockat upp Malin.
 
 
Då är jag på samtal och Malin och Camilla väntar utanför i väntrummet så att säga. Det är en lång timme som var och det blev så mycket sagt om allt. Det är skönt att man kan snacka av sig lite så det inte bygger ilska inombords. Jag tycker det är bra, alla känslor som jag bär inom mig är så förfärligt och det är inte lätt att sortera ut dom med ilska. Så jag pratar om det istället. Det är bra.
 
Men nu då? Är vi klara med våra uppgifter i dag? Ja jag tror det,  det är bara torsdagsmiddagen som är kvar. Den kan bli så bra och så kul. Hemma på Brinken förbereder Camilla allt som skall förberedas. Vi inväntar Thomas och Eva. Men se här kommer dom. Det blir ingen bild på middagen i dag för jag är hungrig och vill äta maten nu.
 
Det blev då panerad torsk, potatis och kall fisk sås. Jo det blev grönsaker också. Mums och allt är så bra och så gott. Trevligt sällskap och det är ju det som är viktigt. Jag hoppas att det blir fortsatt trevligt, vilket det alltid blir. Jag skall hem och se till min man som har haft en lugn och skön dag utan mitt tjat om allt och inget. Det är så det är och det kommer vara så ett tag framöver.
 
Min man sitter och spelar och det är ju kul för han, han är ju en spelnörd han också. Så jag gör kväll och sen är det bara att njuta av natten och den härliga sömnen.
 
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0