Åter igen nyår 2020/2021

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201231
och det är Sylvester som har namnsdag.
 
Nyårsafton
 
Dagen ord "Healing"
 
Det är bara att gå upp och sätta fart med tvätten, det är bäst att få den överstökad på morgonen så man slipper att ha den kvar över dagen. Det är enklast så. Jag har inte funderat mycket över att jag tvättar på morgonen det är bara så. Skönt kan jag säga.
 
Mellan alla upp och ner så tar jag min frukost och njuter av den och skön mjuk musik, det är så avkopplande och det är så bra för kropp och skäl. Inget som kan komma och störa, bara jag och musiken och min andning, så nice.
 
Dagen rinner på och jag gör lite små stök i hemmet sådant som man måste göra ibland. Det kanske inte är så kul men skall ändå göras. Så jag tar en paus i mellan åt och tar lite te. Nu skall man snart packa ordning för att ta sig till affären, handla är ett måste då kylen är nästan tom efter julen. 
 
Ari och jag tar en sväng i hans bil och så är alla pantflaskor borta, det blev 100 spänn i pantflaskor. Inte illa, inte alls illa. Nå väl handlar och så är vi klara och då kan man lätt säga att vi har allt, nästan. Jag tror jag har glömt något det brukar jag göra. Men det finns en annan dag att göra det på så nu är det bara så det är. Inga konstigheter om det.
 
Ari skall iväg och fixa något och sen skall han lämna in travet. Så jag kollar på tv och har en bra stund bara. Camilla ringer och berättar att hon glömde påfyllningsljusen till Linus grav. Ja ha det är ju tur att jag bor så nära. Tar Bee på en kort sväng, vatten och ljus. Måste skölja av några änglar som har blivit lite jordiga.
 
 
Väl där tänder jag ett extra ljus från mig och Ari. Jag har satt nya ljus i Haylie och Joline´s ljus så dom får stå ett tag till. Det var så fint att dom har gjort egen text på dom och lämnat till Linus, finaste tjejerna. Nu skall jag hem och se om Ari har kommit hem, nähä det har han inte, det gör inget för jag kan ta lite te och sen kolla Tv:n igen. Han dyker säkert upp snart.
 
Vi skall vara nere hops Karlssons runt 16 tiden så det finns gott om tid. Så nu kommer han och jag har fixa kaffe till min man. Vi fikar och snackar lite. Så nu skall vi åka, Juhani och Ashani skall vara kvar hemma. Väl nere hos Karlssons så är det go fika time. Det är en film som kommer på och det är hur skönt som helst, bara vara och inge stress.
 
Nu kommer det att bli nyårsmiddag, galant och super gott.
 
 
 
 
 
 

Vi avrundar kvällen med ett kort spel, det är då det händer, Camilla slår Ari stort. Vilken seger Camilla. Så nu lägger vi oss, jag blev så trött, klockan är bra mycket nu. Så jag skall ändå tacka detta hemska or och hoppas på mycket bättre 2021. Så ta hand om dig så hörs vi nästa år.


 
 God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0