Bee är frusen på insidan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Välkommen till min dag Det är tisdag den 210112
och det är Frideborg & Fridolf som har namnsdag.
Dagens ord "Love"
 
Det är lite orättvist att natten känns så kort, men det är ju inte det egentligen. Man sover sina timmar som kroppen behöver och sen är man uppe och tar hand om dagen som är så viktig för kroppen att vara vaken. Men det är klart att man är väl inte super pigg när man just vaknat, det är inte jag i alla fall. Det tar ett par minuter innan hela kroppen är vaken och på gång.
 
Njuter av min frukost och skön mjuk musik som får kropp och själ att gå samman och få ett lugn. Jag har stillhet och ljus tända, har andats och stärkt upp mitt inre. Min dag är nu ett faktum. Så underbart att kunna ha en dag till och bara njuta av livet jag har och allt runtomkring. Det finns så mycket att vara tacksam för och det är på tiden att jag får njuta av mitt liv och vad jag gör med det.
 
När man har slitigt i så många år som det blir för mig så är det inga som helst konstigheter att man nu vill njuta av livet. Man blir inte rik att vara pensionär, men man kan leva ändå. Jag har inga planeringar just nu under Corona och dom riktlinjer som finns. Jag har inga som helst lust att utsätta mig för fara igen. Det är bra som det va. jag vet att jag kan få det igen. Vem har lust med det?
 
Det är som det är, det är tur att man kan ringa och även ha videosamtal. Det underlättar en massa saker. Jag har det bra och det känns så bra med det. Nu är jag klar och skall försöka få min lilla Bee ner till Brinken och ha en bra dag där, jag tror att det är det bästa så jag skall njuta av min dag där. Det blir inga stora saker som händer i dag. Men det är ju bara att se fram emot denna dag, ta stunden som den är och få den att bara vara där.
 
Då så det blir lite fika och snack om hur det har varit under natten. Det blir en planering för dagen och det blir mer snack om vad jag skall göra. Så nu skall jag då bara vara och se till att det blir bra. Jag väntar på att min läkare skall ringa. Det är ju så att han kan ju ringa när som, för det skall ske under dagen vilket är när som mellan 09.00 och 16.30. Vänta och vänta, men vi kan konstatera att det är dags för lite Supernatural och en stunds avkoppling.
 
Lunch och det är något vi skall ha, man bör sköta måltider och se till att man bara har en bra dag, både i kropp och skäl. Ja tar Lex på en kissrunda och sen med snack. Det händer inte så mycket för det är en sådan dag. Camilla har sovit så lite i natt och nu kan hon sova lite till. Vi skall lämna Lex i dag så det är bara att invänta ett meddelande att Millan är hemma. Så vi har soffhäng en stund till.
 
Så nu kan vi ta oss ner till Vårsta, Bee som vi skall ta har blivit en iglo, det ser inte så bra ut, något är fel. Det har regnat så pass mycket att det läcker in vatten, inte bra. Vi tar Volvon, Camilla kör. Då när vi är i Vårsta ringer min läkare, vi diskuterar min situation och så beslutar han att jag skall fortsätta som i dag ett tag till. Han vill att jag skall få det bästa möjliga och inte bara slita ut mig.
 
Jag tror att det blir bra och nu kan jag planera för mig bättre. Det är galet hur det kan bli och så men man får ta en dag i taget och sen se till att man har det bäst för sig själv. Ingen annan kan göra det utan det måste du fixa själv. Jag har så svårt att koncentrera mig så det blir ju bara att se fram emot varje dag, minut för minut och göra det så bra jag kan för mig.
 
Jag är bjuden på middag i dag så det ser jag fram emot jag får ett samtal från min prinsessa och vi hinner snacka lite innan jag skall äta, Det värmer så mycket i hjärtat när jag kan prata med henne. Fina fina prinsessan min. Jag hoppas skolan har varit bra och anat snack. Hon är så sprallig och glad. Jag tror att det är min medicin just nu. Så nu tar jag och sätter mig till bords så jag får njuta av en god Thomas middag.
 
 
Jag och Camilla skall kolla på några avsnitt till på Supernatural innan jag åker hem. Det blir lite fika till och allt känns så bra. Hjärtat är med och det slår i en bra rytm och jag känner mig till freds. Men nu skall jag hem, det är så viktigt att ta mig hem så jag kan göra kväll och hoppas på att allt blir super bra. Bee är lite kall och är inte alls på humör att se till att komma hem, en inne iglo till. Hoppas detta blir bra då han är torr på insidan.
 
Väl hemma är det bara att ta och göra kväll, Pia ringer när hon kör hemåt efter sitt jobb, det är en bra sak att göra så hon kan komma hem utan större saker. Man kan vara trött i huvudet när man har jobbat kväll, det händer då att tankar inte är just där och då när man kör bil. Men med lite skit snack fungerar allt. Så nu skall jag bara vara och inte alls göra något speciellt. Skall lämna min dag och det är en enormt skön känsla.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0