Bee får vinter sulor

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 210104
och det är Rut  som har namnsdag.
Vecka 1 . Dag 4 på året.
 
Dagens kort "Surrender"
 
Det känns skönt att ha en ny dag och vecka att starta med. Jag hade väldigt ont i min mage i går och det är inte så kul. Men det har släppt så det är ju bra. Min dag är i rullning så det är ju min stund med mjuk musik och härlig frukost. Jag är vaken, bara jag och det gör mig så lugn och stark. Att få en stund för mig själv på morgonen är ju så bra och så enormt skönt.
 
Har haft lite lätt yoga och kan nu känna att jag är ett med min kropp och själ. Dagen är nu ett faktum och jag har lite att stå i. Hoppas det är en bra vecka som kommer nu, det behöver jag så klart att alla behöver det men detta är min blogg. Så jag behöver en skön och stillsam vecka.
 
Jag skall  ta Bee ner till Brinken och se vad som kan vara på gång där. Det är en smärt på verkad dotter som vill att jag kommer ner, hon spela golf i går så då får man smärta dagen efter om man har dom problemen som hon har.
 
Vi tar fika och skall sen planera dagen så att jag kan se när mitt däck byte kommer till, jag har inget annat som jag måste i dag, det blir nog bra detta. Ari skall iväg med Juhani och sen handla något på Mekonomen. Han är lite "bissig" i dag, men vi skall ses nere vid garaget senare.
 
Så jag har en bra dag med min dotter och det räcker för mig. Jag hoppas det är bara att njuta av en dag som denna. Lunch blir det och det är gott, lite film och massa surr. Det är som en vanlig dag som flyter på som den skall. Ja det är en super dag.
 
Jag vet att min man redan planerat maten så det är bara att sitta ner i båten och bara invänta Herr Karlsson så jag, Camilla och gubben kan mötas upp vid garaget. Det är däck byte, det är bara att låta det blir som det blir. Nu är däcken på och jag skall nog prova hur detta känns, Bee är nu rustad för minusgrader.
 
Det är ju på gång med ett par minus grader fram över. Kan ju komma lite puder också det vet man inte, men minus grader vet jag. Kommer alltid i januari/ februari. Så den stora frågan är: kommer det snö eller inte? Ari tror att det kommer snö, jag tror det kan komma lite puder så det blir kul att se vem som har rätt om den saken.
 
Vår vinter har ju blivit så galet med åren. Jag vet att när jag var barn, för ett bra tag sen, då var det vinter från november till mars. Jag vet att det alltid var snö hög på skolgården som vi lekte "herre på täppan" på, det var snövallar mellan gator och trottoarer. Snö plogen körde varje morgon runt gården där jag bodde. Det var massa snö.
 
Det är inte alls säkert att vi får snö, jag tror att för fyra år sen ( om jag räkna rätt ) den första julen i Ärla var det massa snö, det var så mysigt, Nea hade dekorerat gården och inomhus så det såg ut som en sen från en julfilm. Vilken jul det var.
 
Ja det är tur att man har sina minnen. Det är fina minnen jag har kvar att minnas. Ja minnen skall man ha och spara, det är det äldre människor lever på sen, det är en fin sak att ta fram när saknaden är stor. Jag har så många fina minnen, jag har massa kort också, jag kan bara ta fram dom och njuta av dom. Det har ju blivit fler sen mobil kameran intågade i vår vardag.
 
Nå väl jag kommer hem där vid 18,30 tiden och då har min man fixat middag och det ser super gott ut. Jag är inte så förtjust i BBQ kladd på köttet, men det var okej än då. Så middagen blev potatisgratäng och fläskfilé, så det är ju bra det då. Nu kollar jag på film och min man spelar lite, det är hans avkoppling på kvällen.
 
Det var det, så nu kan jag meden bra känsla lägga mig och läsa nyheterna från insidan av ögonlocken. Jag är klar med mitt för i dag och det har varit en suverän dag och jag är nöjd med den. Det är bara blicka framåt. Le lite och känna att dagen har varit bra.
Jag är så nöjd.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0