Bjuden på middag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 210114
och det är Felix & Felicia  som har namnsdag.
Dagens ord "Willingness"
 
Det är en ny strålande dag och jag skall göra min sedvanliga morgon stöket. Men jag hinner lugnt med allt som jag skall göra så som yoga, andning, mindfallnes, frukost och badrums ritualen. Allt i sinom tid, lugnt och stilla. Jag har stillheten som gäst och njuter av tystnaden. Ett bra sätt att lära sig att stänga av ljud som man inte vill höra, det är bra att kunna i vissa lägen.
 
Ja min man har redan åkt eftersom jag nu har min lugna paus och skall njuta av stillhet, det är ju det som är lite meningen, att kunna koncentrera mig på mitt och inte bli störd av något. Min kropp och själ är ett och jag tar nu och slut för min morgon ritual.
 
Dagen är så igång och tvättstugan är på tapeten. Det är tråkigt ja jag vet men det skall göras. Så ner med tvätt och ladda maskiner, upp igen och tar te med min dotter som är hos mig. Jag tror att det är så skönt att hon är här också. Det är en bra känsla för en mamma. Ner igen och hänga tvätten, upp och mer te. Vi kollar lite på Tv och snackar.
 
Tvätten är klar och jag skall bara ta en dusch och sen är jag på väg med Ashani och Camilla ner till Brinken. Camilla skall få besök. Jag och Ashani skall plocka upp Juhani och sen åka till Södertälje för att Juhani skall ha en vinter jacka. Ja det är ju bra om man har varma kläder nu när kylan slog till. I Han hitta en för 2500, men efter som han är medlem så kostar den bra mycket mindre, typ 1500. Ett kap kan jag säga.
 
 Men innan vi kommer till Södertälje bjuder min son sin mamma på lunch och det är min favorit mat, Thai mat så klart. Tack Juhani det är så gott, kul att vara på lunch med er två.
 
 
Då skall vi åka hem och jag lämnar dom hemma för jag skall ner till Camilla för att ha middag med Eva, Malin och Niklas. Det är en stående sak som vi skall försöka hålla på. Det blir en kul kväll och god mat som Malin och Camilla fixar. Så till bords och njuter av god mat.
 
 
Kvällen är kommen och dom skall nu åka hem. Jag blir kvar eftersom jag skall sova där i natt. Jag och Camilla tittar på Supernatural och dricker te, båda två. Det blir sent och jag kan hoppas på en lång sovmorgon. Det var dagen i korta drag och en helt vanlig tillställning. Jag är nöjd med dagen och kan allt bara somna och vara tacksam för ännu en dag här på jorden.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0