Den första dagen i år

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 210101
Nyårsdagen
 
Min lördag, huset vaknar upp och vi skall njuta av ett nytt år och en ny dag. Det är ju mäktigt att kunna vara så delikata dag, jag har en dag som går i lugn och ro tecken, det betyder att jag kan göra som jag vill när jag vill och om jag vill.
 
Det är ingen som säger att vi skall göra för hastade saker eller något viktigt i dag. Nej i dag är det bara en dag att ta hand om sig själv och sina nära så alla mår så bra det går. Det finns fortfarande stor saknad av mitt barnbarn. Han är en stor saknad, det bästa för mig var att bli farmor och mormor, det var det största som hänt.
 
Jag har Jag dyrkar alla mina barnbarn, dom betyder så mycket för mig. Sen när en rycks i från mig och det blir ett hål, det är inte kul, Det är alltid en pusselbit som kommer att saknas, alltid. Jag har mina guldkorn som jag kan njuta av och se till att alltid ha i mitt hjärta, det är så det är med barnbarn.
 
Nå ja jag skall fortsätta med min frukost nu så den blir klar, det är film dag i dag och Ari han softar på soffan och det blir nog att han somnar. Så det blir jag och Camilla som tittar på film och äter godis och njuter av dagen. Det är de små detaljerna som gör att man kan få livsglädje, Barnen, barnbarnen, mysiga stunder, fina ord ja massa anat.
 
Då går vi vidare och det blir, mer film och mer te och se där en sovande man, nu får han snart vakna så man kan se hur han mår egentligen. Herre min ge så seg han är. Det är en bra film om författaren till Peter Pan som spelas av Johnny Depp, Hitta Neverloand heter den.. Så bra så fruktansvärd bra film, den bör du se.
 
 
Då är det efterrätten som vi skulle ha i går som kommer att bli en eftermiddags go fika. Det är chokladpudding med krossat digestivekex och daim så klart en klick grädde. Mums kan jag lova, en socker kick som heter duga. Jag tar mig nästa igenom den, det är lite svårt och jag är tvungen att lämna för det går inte bara. Jag får en socker kick som heter duga, dricker te och får den att lägga sig, ja te utan honung.
 
Vi åker hem och Ari skall handla en sallad till mig och något till sig. Det blir bra kan jag hoppas och det kan också betyda att jag inte kommer att vara hungrig på ett par dagar. Jag tror att denna ny år blev alldeles för mycket med det goda. Ja det är nu dags att ta adjö av denna dag som ändå innehöll massa bra saker.
 
En bra start på2021 och det gäller att hålla fokus, det gäller att hitta de små saker som ger glädje i livet. Det kan vara svårt att se dom men dom är där och jag vet att det är många som inte kan eller vill hitta dom. Jag får allt kämpa varje dag för att uppnå dom men det är ett pris jag kan betala för att inte känna smärtsam sorg.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0