Denna dag blev det lite mycket på

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 210119
och det är Henrik  som har namnsdag.
Dagens ord "Freedom"
 
Vaknar upp med en litet bekymrad känsla, jag ville sova lite till. Är ganska trött och det är inte så verst roligt. Jag tar mig upp och fixar frukost, Camilla skall också äta så där sitter vi nu, njuter av våran frukost och skaffa energi så vi klarar denna dag. Den är relativt fullbokad på förmiddagen  och kvällen. Men jag skall börja med en morgon.
 
Vi gör oss klara för att åka mot Tullinge och sjukgymnastik för Camilla. Det blir känna och klämma, hon är lite sned och vind. Men det är ju nästan så man kan förstå, hon bar på Linus när han börja bli förlamad och sen fortsatte ju då han blev helt förlamad. Golv liften kom ju lite sent så att säga. Men de skador som uppstod visar sig nu.
 
Hon är en kämpe så vi skall försöka förbättra denna skadan och se om man kan stärka andra muskler också. Det är bara att kämpa och sen vara glad för det lilla som blir. Då så klara, vad står här näst på listan? Apoteket, tar det på en och samma gång så är det klart. Så och sen?? Vårdcentralen och pratstund och ett läkarbesök. 
 
Så jag väntar nu på henne att samtalstiden skall bli klar och att jag kan följa med in till läkaren, långt samtal med läkaren om framtidsplanen och hur man skall gå till väga. En sak i taget och så blir det bara att börja planera hur det skall göras och vad som skall göras. Det tar sin tid och det är bara att lyssna och se till det bästa.
 
Klara då skall vi ta en lunch och se ett avsnitt på vår serie, ja du har rätt, Supernatural. Jag skall träffa Pia i Huddinge klockan 15.00 så jag skall ju åka snart. Men ett avsnitt hinner vi, Go fika och en härlig eftermiddag har startat. Då så, jag åker nu mot Huddinge, det var vis många som också skall åt detta håll. Men kommer snart fram så jag kan rulla på. In i garaget och där är Pia. Vi går in på IN OCH FINN.
 
Hitta lite tvålar till min tvålmaskin, hitta lite smått och gott det är kul att vara i en sådan affär som kan komma med överraskningar och bra att ha saker. Vi skall också köpa en blombukett till en kollega som har fyllt år. Så nu skall vi bara njuta av denna kväll och se till att man får det 
 
Souvlaki till middag, Te och
Baklava till efterrätt
 
Vi möter upp Inga och Lydhia på Kolgrillen, det blir en bra start på kvällen och en mycket trevlig kväll med kollegorna. Maten är super och Baklavan är så god. Nu skall jag hem och det är bara att tacka för en trevlig kväll och hoppas att min natt blir bra också.
 
 
 
Väl hemma skall jag lägga mig och njuta av lite tv och sen somna eller blir det mitt i nyheterna som vanligt? Jag det återstår att se.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
Det är ord som är bra
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0