En bra start på veckan

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 210118
och det är Hilda & Hildur  som har namnsdag.
Vecka 3, dag 18 på året.
Dagens ord "Peace"
 
Ny dag och nya saker att göra eller dom harr man gjort massa gånger innan i dag. Man har massa saker som återkommer kanske inte varje dag men man har gjort dom tidigare. Det som sker varje dag är att man går upp och man lägger sig, mat äter frukost, lunch, middag, mat tar mellanmål och fikar under dagen. Förhoppningsvis är man vaken på dagen och sover på natten, detta kan dock variera så det är ju människor som jobbar natt.
 
Kroppen är egentligen inte till för nattarbeten för då skall hjärna och kropp vila. Men många jobbar natt och det visar sig gå bra. Jag har jobbat lite natt på Rosendalsgården så det kan jag säga att det känns, jag hade så svårt att sova på morgonen när jag kom hem för att sen komma tillbaka och jobba dag pass igen.
 
Nå väl inte mitt bekymmer just nu i alla fall. Så allt som skall eller morgon rutinen jag har är då igång så jag har mjuk musik, frukost och allt annat är klart så jag har startat min dag och min dotter är här, i dag också, så nice. Vi skall nu snacka lite så jag återkommer snart igen om hur dagen blir och är. Jag har inte alls så mycket på att göra listan. Ett besök på HS, det är Camilla som skall till Reumatologen. Så nu är vi på gång att åka och det är ju så bra.
 
Det är inte alls så många som är här och väntar, det är ju bara att se till att man gör en bra situation för det som skall hända. Jag tror att man bara skall vara 5 st i väntrummet för att kunna hålla två meters avstånd och det kommer lite fler som skall träffa en läkare. Så det blev lite oroväckande nära. Så en farbror går ut och vi blev inkallade till läkaren.
 
 
Samtalet blev väldigt intressant och det är inte så jobbigt som man befara, men Camilla skall göra lite tester för att kolla upp sina blåa och kalla tår. En redig undersökning och lite snack. Så nu är vi klara och det är bara att åka vidare så vi kommer hem. Det är inte så mycket med människor i byggnaden heller, det kan också bero på att vi är på den ingången som är närmast Reumatologen så vi slipper huvudentrén.
 
Så nu skall vi ta oss hem igen, det blir Brinken och det känns ju bra. Det blir lunch och sen tar vi en siesta och känner att denna dag är ju bra. Lite go fika och te vi serien Supernatural. Inget kan vara bättre en detta just nu och i dag. Det är en stund här som jag nästan somna. Är lite sliten och seg och trött. Det är inte så farligt med det och jag kan ju bara vila då.
 
 
Jag har inte så mycket mer om efter middagen, jag skall i alla fall äta med Karlssons i dag så det är ju bra. Hoppas att kvällen blir lika bra som dagen har varit. Jag skall nu bara vara och dricka te och njuta av en kväll med allt vad det innebär. Jag skall sova hos Camilla då Thomas skall spela paddel sen så då är jag med henne.
 
Vi har en trevlig kväll men nu skall jag bara ta och sova lite för att invänta en tisdag.
Tack för besöket i dag och hoppas du får en bra natt sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0